-->

CARI APE TU?

Thursday, August 21, 2014

"1st GiveAway : Selamat Hari Lahir Aselawati"

Salam 1 Malaysia ^_^

Entry ketiga, untuk hari ni. GA anjuran Sis Aselawati. Jom2 Join ramai-ramai GA ini berlangsung selama 2 hari je tau, esok last day!
http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-selamat-hari-lahir.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ButterflyamaniVsRetinalInMyheart+%28ButterflyAmani+vs+Retinal+in+MyHeart%29
KLIK-KLIK BANNER UNTUK JOIN :)
2 Pemenang hasil dari cabutan bertuah akan mendapat 1 set setiap seorang :- 
SET 1
SET 2
DUE DATE : 22.08.2014 - 11.00 Malam

P/s : Selamat Hari Lahir Aselawati :) Cik Mimie doakan dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik sentiasa hendaknya :)

12 comments:

  1. wah. bestnyaaa hadiah... nk join gak :)

    goodluck cik mimie ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join2, jangan tak join...hehehe :) hadiah die memang awesome :)

      Delete
  2. hye !
    bw here :)
    today pn sheila umum winner tp xtau kul bpe ..
    so today alert check winer ye mne tahu ad rezki kita ^__&

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you bw kat sini :)
      Ok2, kita sama alert k :D

      Delete
  3. eh, berjaya ke tak cik mimie ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..xberjaya la Amy :) bukan rezeki Cik Mimie :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda