-->

CARI APE TU?

Thursday, August 14, 2014

CPUV PERTAMA & KEDUA OGOS : iH Media Liese & IKEA - SISAN


Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, lepas je lunch tadi Cik Mimie jengah Nuffnang kejap. Ada 2 CPUV melekat*Hehehehe, lama menanti akhirnya ada jugak. Terima kasih Mr.Nuffnang ingat jugak dekat blog Cik Mimie yang biasa-biasa  ni.

 CPUV Campaign On-Going

-Waku Doki Campaign-
-iH Media Liese-
-IKEA - SISAN-

Kalau u oll nak tahu Campaign terbaru ni merupakan Iklan pewarna rambut jenama LIESE Blaune.
So, kalau nampak Iklan-iklan macam kat bawah ni dalam blog Cik Mimie jangan lupa Klik-klik ye :) Cik Mimie sayang u oll semua ^_^

http://www.submerryn.com/2014/07/colour-me-young.html

http://teycindy.com/2014/08/ad-hair-color-spa-at-home/

http://www.revelinme.com/2014/08/hair-color-talk.html

Iklan kedua pula ialah iklan dari IKEA. Semua tahu kan IKEA banyak bekalkan peralatan dan juga perabot rumah, murah-murah pulak tu. Now tengah ada SALE apa lagi..Jom Shopping di IKEA :)

http://www.ikea.com/ms/en_MY/campaigns/2014/ikea_damansara.html?cid=my|ba|300x250_eng|nuffnang|20147




 
#UpdateENTRY
#TerimaKasihNuffnang

p/s : Sedap lauk mak masak hari ini, betul-betul kenyang...Alhamdulillah :)

26 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah dear..wanie pun dapat juga..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tahniah untuk Wanie jugak :)

      Delete
  2. Replies
    1. Lauk Ikan lampam masak singgang plus sambal tempoyak..memang terangkat la..hehehe

      Delete
    2. ikan lampam? xpenah dengar la.. cmne rupa ikan tuu? comel x?hahahaha =p

      Delete
    3. hehehe,..comel sangat2 :) Montok badan die, isi pun sodap :p

      Delete
    4. oh macam tuu. nanti nk research kat google laa.. *sangop kan?hahahah*

      ayah xpna pulak beli ikan nii. salu ikan caru caru caru.. yela fav ayah kan >.<

      Delete
    5. Hehehe..ia sejenis ikan sungai :) tapi banyak tulang tau! bercabang2 n halus2 pulak tu..nk makan isi dia kena penuh dengan kesabaran :)

      Delete
    6. serius? macam ikan parang ke?hihik

      tadi da research kt google. mcm ikan siakap kott. huhu

      Delete
    7. Yup serius..ha, tulang dia cam ikan parang tapi lagi halus..

      Amboi, dah google da ye..aah lebih kurang ikan siakap bentuknye :)

      Delete
    8. ohh, mane lagi sedap ikan ni ke parang ? kene mintak ayah beli nii..hahaha

      aah.. nak thu jugak kan..hohoho

      Delete
    9. Ikan ni lagi sedap sebab isi dia manis :) and lembut je..nyum3..hehehe :)

      Delete
  3. Weee... kte ponnn sme jggkkk! hikss.. singgah menabunggg... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk awak jugak :) Jom2 menabung..hikhik

      Delete
  4. tahniah mimi... best dpt cpuv ikea hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak KM :) Boleh shopping2 kan? :p

      Delete
  5. Eh eh gambar pertama iklan Liese Blaune macam familiar jer. Agak agak kite kenal awek tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahak, of course la awak kenal :) hehehe..Selamat berkenalan :)

      Delete
  6. tahniah mimie.. dapat juga ikea :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda