-->

CARI APE TU?

Wednesday, August 13, 2014

Nuffnang Ajak Beraya Di #NNRaya Open House 2014

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, u oll tahu tak sempena Bulan Syawal yang masih belum habis lagi ini. Nuffnang ada buat Open House and invite we oll join mereka di #NNRaya Open House 2014. Perghhhh! Aktiviti yang disediakan sangat-sangat lah happening u oll ada makan-makan, minum-minum, Gelak-ketawa dan juga permainan@games dengan Ahli Nuffies.*Seronok kan?. So, my fellow bloggers jangan lepaskan peluang ini to have some fun together.*Wink2!!

http://blog.nuffnang.com.my/2014/08/12/mari-beraya-ke-nnraya-open-house-2014/
Sila Klik-Klik Poster untuk Join #NNRaya Open House 2014

#NNRaya Open House 2014
Tarikh : 23 Ogos 2014 ( Sabtu)
Masa : 3.00 petang - 8.00 malam
Tempat : Wanaka The Bungalow, Damasara Height

Aktiviti menarik yang dianjurkan oleh Official Partner Nuffnang iaitu Ambi Pur & U Mobile.
  • Sesi Masak-masak
  • Cabaran congkak & Batu Seremban
  • Ambi Pur Snap & Win
  • U Mobile Call to win
  • WOW Photobooths
Banyak lagi aktiviti-aktiviti yang menarik! Ha, u oll jangan lupa datang bawa KAMERA tau boleh mengabadikan segala aktiviti menarik kat sana nanti :)

Tetapi, tak semua berpeluang untuk ke Open House ini. Ia hanya akan diberikan kepada 120 pairs of exclusive invites to awesome Nuffnangers. Kalau u oll nak join kena cepat-cepat hantarkan penyertaan u oll dengan cara seperti berikut :-
  1. Follow Nuffnang di Instagram
  2. Kongsi Poster yang di atas tu di Instagram u oll sertakan caption "Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang" dan bagitahu mereka kenapa u oll nak sangat join Open House ni. Jangan lupa Tags mereka @Nuffnang dan sertakan juga hashtag #NNRaya. (The best 120 Instagram post caption will win a pair of invites to #NNRaya Open House 2014)
  3. Isikan borang yang terdapat di blog post INI. Sertakan sekali u oll punya Instagram Post Permalink.
  4. Penyertaan tamat pada 17 Ogos 2014 (Sunday) *Tak lama da ni u oll, cepat2!!
 Bagi yang belum tengok Video Raya Nuffnang boleh KLIK SINI *BEST!! :D

p/s : Macam best je tapi Cik Mimie takde Instagram T_T

18 comments:

  1. macam best je macam best je . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan3? Macam best je kan..Join la Pykaa :)

      Delete
  2. tak dapat join sebab jauh sangat..huhu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Xdapek nk join la Noura, Instagram xde..hehe..agpun sabtu keje :)

      Delete
  4. wahhh bestnya ade sesi masak masak2 tuuu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe :) Join la Nad..mana tahu anda bertuah :)

      Delete
  5. Kecewa, xdapat join......;-(

    ReplyDelete
  6. cik mimie dah join ke belum contest nya? good luck ^^,

    ReplyDelete
  7. BBL dah submit tadi baru ingat nak cari geng-geng blogger yang pergi sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeker, goodluck BBL.. nanti kalau pergi krim slm dekat blogger lain tau :) Cik Mimie xdpt pergi..jauh :(

      Delete
  8. alamatnye tak leh join lerr :( kalau menang pun memang takleh join gak. jauhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh kan..hehehe..xpe2, t usha event lain :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda