-->

CARI APE TU?

Monday, August 18, 2014

Happy Birthday Incik Kesayangan

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini 18.08.2014 cukup doplohempat tahun umur Incik Kesayangan. Semalam rumah Cik Mimie ada buat Rumah Terbuka So, sambut sekali Birthday Incik kesayangan dengan Abang-abang ipar Cik Mimie memandangkan mereka bertiga lahir pada bulan yang sama iaitu OGOS.

Hahaha, SURPRISE PARTY tercengang-cengang muka dorang bila kitaorang panggil dorang untuk potong kek. Sibuk tanya, idea siapa ni? Hehehe..mestilah idea Cik Mimie dengan akak-akak Cik Mimie :) Teeheee..So, inilah kek untuk mereka bertiga :)

 Happy Birthday untuk Bro Razis, Taufik dan jugak Incik Kesayangan :)

 Muka cover malu je tu..hahahah..mana taknya tetamu ramai kat dalam rumah tu :p


Yeeeeaaayhhh! Selesai sudah acara potong Kek : )

18.08.2014 - Incik Kesayangan (Kanan)
20.08.2014 - Bro Taufik (Tengah)
21.08.2014 - Bro Razis (Kiri)

Tak sempat nak ambil gambar sesama dan gambar lain-lain, sibuk sangat ramai tetamu yang datang semalam :) Inipun curi-curi masa sekejap.

P/s: Incik kesayangan suka hadiah yang Cik Mimie bagi..yeeayhh!! :)

9 comments:

  1. jimat duit celebrate tiga terus..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..tau xpe mama :) Jimat masa n tenaga jugak.. :)

      Delete
  2. wah, bestnya macam ni. ^^,

    happy birthday to semua yang menyambut pada bulan Ogos ni. termasuklah adik saya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Amy :) Happy Birthday untuk adik Amy jugak:)

      Delete
  3. wah! cik mimie bg hadiah pe tuu? bestnyaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Cik Mimie bagi jam tangan..lupa nak snap pic hadiah tu..T_T

      Delete
  4. Senang kan celebrate semua skali..jimat pun jimat..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Sis, senang skit jimat masa semua tu..hehe :)

      Delete
  5. haha cam comel je kongsi 3 org kek.. jimat..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda