-->

CARI APE TU?

Saturday, August 2, 2014

Nuffnang memang ada masalah ke?

Salam 1 Malaysia T_T

Cik Mimie ada satu kemusykilan nak tanya dekat u oll. Actually, benda ni Cik Mimie perasan sebelum raya lagi. Cik Mimie fikir mungkin nuffnang ada masalah or tengah upgrade sistem beliau. Tapi, sampai hari ni still sama tiada apa-apa perubahan. 

Nuffnang u oll macam ni jugak ke? atau Cik Mimie sorang je yang macam ni..Menu yang biasa dekat tepi tu takde T_T

Mohon bantuan, Terima Kasih T_T

16 comments:

  1. aaa... sejak dua menjak nuffnang mmg selalu macam tu :( tapi sekarang dahh okay balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh, naalisa pun kna macam tu jugak ye :( ingtkn nuff Cik Mimie je..Nuff ada prob agaknyee:(

      Delete
  2. nuffnang skg ade masalah kot.. tp masalah sy laen.
    ade org yg view blog sy x terpamer laa kat bawah tuu.. salu kuar.. ia terjadi sejak first syawal. padahal ade je yg bw blog kite.. pelik tol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke nad..itu la Cik Mimie pun plik jugak..hmm, skrg da ok ke?

      Delete
  3. cuba hantar ticket kt pihak nuff.

    ReplyDelete
  4. Ehh kenapa macam tue ? Alhamdulillah yang nik punya okay je . Baru je check . cuba refresh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semua kot yang ada masalah ngan nuffnang ni..:)

      Delete
  5. tak reti guna nuffnang pon.. ce ajar siket ce mana nak dapat income macam korg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err, ekceli tak reti nak buat tutorial, p fizah boleh google untuk tutorial nuffnang ni :)

      Delete
  6. salam. masalah yg sama jugak..syukur la do ok :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali..Alhamdulillah da ok kan?xsenang nk berblog dibuatnye..hehe :)

      Delete
  7. Alhamdulillah dah ok kan... Tak perasan lak sebab lama tak jejak akaun Nuff ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah, lar knpa x menjengah cian nuffnang tu :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda