-->

CARI APE TU?

Friday, August 8, 2014

Keyword Yang Dicari

Salam 1 Malaysia ^_^

Tadi kan masa Cik Mimie cuci-cuci mata dekat Nuffnang, Cik Mimie cubalah tengok Keyword last week untuk blog Cik Mimie. Hekhekhek. Ada 1 Keyword ni yang buat Cik Mimie sedikit pelik. O.o 'Aik, ada ke Cik Mimie story pasal ni yerk?' Keyword yang dicari tu macam kat bawah ni :)

So, dengan perasaan ingin tahu Cik Mimie pun klik la google untuk tahu entry mana yang berkaitan. Hehehe..Maklumlah dah hampir 5 tahun berblog, tak semua entry kita ingat. ye ke idok? So, macam ni la resultnye Uncle Google bagi :)

Owh, baru ingat semula entry yang mana. Hee,,Kalau u oll nak baca entry tu boleh KLIK SINI . Entry pada 07/12/2010, wooo da hampir 4 tahun da entry tu..hehehe..tapi entry tu pasal membaca.

p/s :Seronok baca entry lama-lama banyak kenangan rupanya :)

8 comments:

  1. boleh plak dorg referre entry2 yg dh bertahun ea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. boleh je Noura janji ada relate dengan keyword yang kita search tu :)

      Delete
  2. wahhh dh 5 tahun usia blog ni eh.. hehe. hebat2. kadang2 keywords nuff pelik2. tahniah mimie :) teruskan menulis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, terima kasih amanina :) InsyaAllah, akan terus menulis selagi diperlukan :)

      Delete
  3. hmmm saya pernah jugak search keyword yang ada. adakalanya bukan di page pertama. tapi di page ke 8. rajin pulak orang tu cari ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..itula pasal :) entry da lama pulak tu :)

      Delete
  4. tapi kadang2 tu keyword nya tak menahan.

    cara pikat lelaki lah, kenapa lelaki tu tak suka saya.. macam2. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah..kan? Cam pelik and lucu keyword dorg tu..heheh :D

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda