-->

CARI APE TU?

Monday, August 4, 2014

Nuffnang sudah OK..Yeeaayhh!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, Cik Mimie sekarang tengah happy :) Sebab Nuffnang Cik Mimie sudah kembali OK. Ha, baru semangat nak bernuffnang ni..hehehe..Kalau tak hati ini tak tenteram tengok Nuff ada problem. Terima Kasih kepada semua yang membantu di Entry ini (KLIK SINI)


Jom kita berNuffnang..Semangat..semangat :)

16 comments:

  1. janji CPUV jalan..heheh..tu yg penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..betul2..p susah la juga sidebar xde nak checking account bagai.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Sila2 :) Kuih muih da abis ada ni..heee :)

      Delete
  3. boleh la start kumpul cpuv banyak-banyak yey !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yeeaayhh!! alhamdulillahm rezeki :)

      Delete
  4. Replies
    1. X buat pape pun..Buka nuffnang this week trus ada sidebar menu tu...Alhamdulillah.. :)

      Delete
  5. mungkin dah stabil balik kot.. hihi. tengah proses tukar wajah baru lerr nuffnang sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah da kembali normal da naalisaa :) upgrade agak tyme tu..heee :D

      Delete
  6. salam. sy ingatkan sy sorang ja ada masalah ni..rupanya kita hadap masalah yg sama ya hehe syukur la da ok kembali :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kembali :)
      Cik Itah pun sama ke? myb nuff time tu tgh upgrade gaknye..hee..p skrg da ok :D

      Delete
  7. Replies
    1. Aah, sidebar menu hilang...adalah lam 2 mnggu cam tu..p, da ok da :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda