-->

CARI APE TU?

Saturday, August 23, 2014

ThrowBack Saturday : Budak Hingusan

Salam 1 Malaysia ^_^

Tetiba rasa nak buat entry baling belakang. Actually, masa Cik Mimie kemas-kemas bag terjumpa pulak dengan picca-picca zaman budak hingusan. Haish, betapa comelnya Cik Mimie dulu :p *ok, sila muntah sekarang. HAHAHA. Alar, sekali-sekala bagi la can Cik Mimie puji diri sendiri. Cik Mimie juz nak kongsi gambar-gambar Cik Mimie masa Cik Mimie kecik-kecik a.k.a budak hingusan je. 


Besar tak mata Cik Mimie? Sekarang dah sepet dah sebab penggunaan Cermin Mata..hoho T_T. Tak dapat dikesan ni umur berapa and tahun bila..






 Rambut maintain sampai sekarang HAHAHA. Tak perlu ke saloon untuk buat curling, Original tau..ekekekeke :p. Ok, itu je nak share!!

p/s : Cik Mimie comel kan? kan? kan? :p

9 comments:

  1. alolo comelnyaaaaaa.. aah mata bulat laaaa..

    alahaii gamba nadyya masa kecik tah kemana.. nk jugakkk..hahahaha =p

    ReplyDelete
  2. cute lah.. mama ada satu gambar masa kecik, malu nak tunjuk.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Alaa alaa cute dan comel nya dia.. Kadang2 macam tak percaya je kita dan cepat dewasa..dari zaman kanak2 kita yang selekeh hingga sekarang kita sudah pun dewasa dan meninggalkan semua itu menjadi kenangan yang terindah....

    Komen No 437
    http://jomsantaisekejap.blogspot.com/2014/08/jom-blogcomments-4.html

    ReplyDelete
  4. Comellnyaa. Hahaha. Curly2 rambut tuu. (≧∇≦)/

    ReplyDelete
  5. taktau nak kata apa selain comel.. alorrhh bambamnya pipi

    ReplyDelete
  6. haha.comel je masa kecil-kecil. dah besar makin lawa ^^,

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda