-->

CARI APE TU?

Monday, August 11, 2014

Idea takde

Salam 1 Malaysia T_T

Terima kasih banyak-banyak pada yang singgah blog Cik Mimie, maaflah hari ini blog Cik Mimie takde entry baru Cik Mimie cuma dapat blogwalking dan balas kunjungan u oll. Ini disebabkan otak Cik Mimie tak boleh berfikir untuk mengeluarkan idea. Huuuwwaaa, tak tahu la kenapa T_T. Betul-betul tak de idea ni. *jangan risau Cik Mimie still balas kunjungan and komen u oll.

Apa-apa pun TERIMA KASIH sekali lagi Cik Mimie ucapkan. Keep blogwalking ye :)


#OtakKosong
#NoIdea
#BogWalkingJeLah
#ThankYou

Credit : Google Image

p/s : Angin sepoi-sepoi bahasa ni, buat mata ni ngantuk je =_="

24 comments:

  1. Hihihi~Memahami~Kadang2 buat wordless je kalau xde idea dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..Memahami ye..tau xpe, kekdang post gambar je..hahah.. :p

      Delete
  2. ada kawan bagi idea..pegi baca blog orang lain nanti lama2 ada la idea tu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..tengah berblogwaking la ni..cari idea p xdpt2 jugak :)

      Delete
  3. hahahaha...same! jom blogwalkingg jeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. xidea mata pon ngantok ekk?hahaha.. jap lg ade la tuu idea ~_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA..tau xpe nad..haish mata ni pun satu..sabar je laa :p

      Delete
  5. takpe.. nanti adalah tu idea nak post entri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Insyaallah ada idea t Cik Mimie cepat2 buat entry baru..:)

      Delete
  6. jom blogwalking, ne tau dpt idea nanti, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...jom2 :) boleh up trafik jugak :)

      Delete
  7. x apa. masa ni buleh BW n tambah follower..betul kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu abe kie :) Take time terjah blog org len :)

      Delete
  8. i feel the same thing. T__T sebab tu kadang2 memandai je buat post apa2. dah xtahu dah nk tulis apa. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,Ok la tu :) Janji kita ada post something..HEHEHE

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih, akan balas jejakan Bro zumal :)

      Delete
  10. Tak de idea? selawat2. mana tau dapat ilham panjangg nak tullis. :)

    ReplyDelete
  11. Hehehe biasalah tue bila tak ada idea . Nanti dah dapat idea cepat-cepat update . hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh..Normal kan sebagai blogger ni..kekadang mesti takde idea nak buat entry..:)

      Delete
  12. Replies
    1. hihihi..aah kak KM..Wordless Day's.. :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda