-->

CARI APE TU?

Thursday, August 14, 2014

1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

Salam 1 Malaysia ^_^

Happy Thursday!! Disebabkan hari ni takde idea sangat nak buat entry so, Cik Mimie decide nak join GA & Segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger yang lain :) Jom2, support rakan-rakan kita :)

GA yang dianjurkan oleh MG atau nama panjangnye Malangkau Garisan. Hadiah yang disediakan pun menarik, apa tunggu lagi mehla join ^_^

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
Klik-klik banner untuk Join :)
Due Date : 13 September 2014


 P/s : sorry Akaun IG Cik Mimie xde :(

17 comments:

  1. Replies
    1. Thank you Nad..Gudluck untuk Nad jugak :)

      Delete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Hari Rayaa , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html (31/8)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, waalaikummussalam :)
      Selamat Hari raya Adda :) Goodluck yok awak jugak.. :)

      Delete
  3. all the best.. memang best kalau dapat minyak wangi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Amanina :) hope ade rezeki menang..heheh :p

      Delete
  4. hye mimi! :)
    thank sudi join 1st GA MG
    jgn lupa cek ur lucky number ye ^__^
    maybe MG akan close awal GA ni atas sebab2 tertentu

    so, spread this love sebelum tamat ye :)
    tq ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai MG :) thank singgah sini :)
      Wah, xsabarnye nak tahu siapa pemenangnye.hehe :)

      Delete
  5. hai.. selamat bersegmen...

    singgah dr segmen yg sama..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  6. Goodluck^^, : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini.... datang dari segmen

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    ReplyDelete
  9. salam, singgah dari segmen yang sama
    http://www.mamaniza.com/2014/08/ist-giveaway-by-melangkau-garisan.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama, jemput join SWEET SEPTEMBER GIVEAWAY saya, http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda