-->

CARI APE TU?

Tuesday, August 12, 2014

Jejak Link Mereka #1

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, hari ini cuaca sangat redup dan mendamaikan. Sangat-sangat ngantok mata ini, bestnya kalau dapat landing atas tilam*HAHAHAHA, Tidur je tau Cik Mimie ni kan :p. So, tanpa membuang masa Cik Mimie nak kongsi dengan u oll tetamu-tetamu NUFFNANGERS Cik Mimie yang rajin terjah blog Merah lagi menawan ni *Menawan la sangat kan (Tangan di dada, mata diatas).

  1. Pahit Manis Kehidupan
  2. Sajian Hati
  3. Nadratul Syazwana
  4. #Stupidot's blog
  5. Nadyya's Punya Cerita 
  6. Aku Pengembara
  7. A Girl On A Mission
  8. Kupu-Kupu 
  9. Fara Firhana :)
  10. Syaz Harzays Minme
  11. Mamaniza.com
  12. Anything and Everything
  13. Sandiwara Hidup
  14. ArzMohdHaniffa Photography
  15. Nurul Rasya
  16. The White Lily
  17. Belog AQneey
  18. FionaMauriceFaith
  19. Aina Kamal
Jom kita terjah mereka semua. Terima kasih sudi terjah blog Cik Mimie..Muah2 sayang u oll :)

p/s : Perut dah lapar, balik makan dulu :D

18 comments:

  1. hyeee sy pon hari ni tgh mood nak blogwalking. happy blogging then ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, jom3 kita terjah mereka semua :)

      Delete
  2. wahh. tersenarai la.. hai hai ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haruslah :) Nad kan tetamu tetap Cik Mimie :)

      Delete
  3. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tak tersenarai. Tak mantoppp lagi blogwalking kita kat tempat cik mimie. Huuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Mantoppkan lagi blogwalking anda..HAHAHA.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Sikit je ni :) KM punya visitor lagi ramai kan? Hehehe

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehe..ada kan? Teruskan blogwalking anda ke sini..heheh :)

      Delete
  7. Replies
    1. heheh..Regular Visitor mestilah kena ada..betul x? :p

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda