-->

Pages

CARI APE TU?

Saturday, May 30, 2015

Jejak Link Mereka #23

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi U Olls, minggu terakhir untuk bulan Mei. Minggu depan akan berjumpa dengan bulan baru..huwaaaa..kejapnya masa berlalu, pejam celik, pejam celik dah nak sambut Bulan Ramadhan. So, untuk hari ini iaitu hari Sabtu Cik Mimie nak kongsi dengan U Olls NUFFNANGERS yang telah menjengah blog Cik Mimie. Ini dia Edisi Sabtu : Jom terjah-menerjah? Mereka-mereka ialah :-


p/s : Kejap lagi nak pergi wedding member sekolah rendah :) Tahniah Siti & Fuad!! :)

28 comments:

  1. kan...lusa dah bulan 6..huaw...dah nak naik umur akak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..umur kita pun menaik jugak kak :) hikhik

      Delete
  2. aiii..akak pon tersenarai..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeayhh!! terima kasih singgah sini :)

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehe..mestila ada, awak rajin singgah sini :) Terima kasih :)

      Delete
  4. Yeahhh! Hahaha lama rasanya link Nad tak naik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..xpe, paham Nad bz sikit kan? :)

      Delete
  5. Replies
    1. Hai HSB..lama tak nampak ko..hehe..aah, sekejap je dah setengah tahun..:)

      Delete
  6. x sempat skodeng hari ni..byk tul keje yg perlu settle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe nanti Sis JM free..boleh terjah mereka semua :)

      Delete
  7. URL blog terakhir saja yang saya kenal.. HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kenal2 la dgn url blog yang lain :)

      Delete
  8. ramadhan kareem...jum singgah sat ke blog ridoma =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini..nnti Cik Mimie singgah blog Ridoma :)

      Delete
  9. uhuuuuk.. nama CT tah bila nak naik sini..

    ReplyDelete
  10. wah ramainya.. nanti boleh laa terjah bila free2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terjah jgn tak terjah tau Kak Eyda :)

      Delete
  11. nampak name ayu xpenah nak naik kan

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda