-->

CARI APE TU?

Monday, March 28, 2011

ANNUAL DINNER SOBM 2011

Salam 1 Malaysia ^_^

mintak ampun, mintak maaf ya u all semua sebab Cik Mimie dah lama tak post entry baru. Cik Mimie betul-betul busy, almaklumlah sem akhir macam-macam kena bereskan. Ok lah, Cik Mimie taknak bebel banyak-banyak sangat. Untuk entry kali ini Cik Mimie nak story-mory dekat u all semua tentang Annual Dinner School of Business Management (SOBM) pada malam Sabtu yang lepas.

Tema untuk dinner pada malam itu ialah "Glamourous + Masquerade". Memang tak dinafikan semua yang hadir pada malam itu cantik-cantik + tampan-tampan belaka, termasuklah Cik Mimie..teehee v(^_^*).*perasan giler!!

Untuk pengetahuan u all, pada malam dinner tersebut Cik Mimie and classmate ade buat persembahan tau!! Kami telah menyanyi dan menari, happening sangat.. *Cik Mimie menari?? mesti ada yang tak percaya kan?? *silalah percaya!!

so, apa lagi jom lah kita usha-usha picca Vogue + Glamour Cik Mimie and rakan-rakan ^_^

[pose ala-ala model la kononnya]

[pic with syiqah@amoy]

[pic with Sha era]

[pic with izni]

[pic with puan wati and the gang]

[dengan Sha Era lagi ]

[orang kuat majlis pengerusi persatuan & p. pengerusi]

[kamarul, dafi & arif]

[hadiah untuk student DL]

[pic classmate Cik Mimie & Lecturer]

[Inilah classmate Cik Mimie yg best gilerrr!!]

[puteri-puteri dari kayangan]

[pic with Miss. Diana *auuw, baju sama kaler la plak]

[masquerade time]

[tunggu 'Tuxedo bertopeng' ^_^]

[pic gewdik dengan Sha Era & Cik Aswani]

[ala-ala di kayangan gitu]

[muuaaahhhhxx....]

[hensemnya lelaki tuuu..*berangan jer]

malam yang sangat-sangat menyeronokkan, pastinya ia akan menjadi kenangan yang paling indah dalam hidup Cik Mimie.. *sedeynye dah nak abis sem T_T

p/s: Pertandingan bola tampar team Cik Mimie dapat naib johan...yyeeaayyhh!! Congrate purple team.. \(^_^)/

25 comments:

  1. lain seh nenek xpakai spec putih!!

    ReplyDelete
  2. Telaga Putih: mna ada lain..sama je, cuma kt mata xde putih2 da..haha ^_*

    ReplyDelete
  3. huhuhu...saja nak nampak kelainan skit malam tu..

    ReplyDelete
  4. mmg lain pon.. pipi pon bulat nmpk.. hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha...pp bulat sbb mkn byk..huhu..
    xpela, comey..tteet!!=P

    ReplyDelete
  6. a'a comey... C.O.M.E.Y = Comey =P

    ReplyDelete
  7. nak terkuar blk rasanya apam balik y sy mkn td.. bluekk!!

    ReplyDelete
  8. hahaha...mmg itu pun niatnye..
    nah plastik, x elok muntah merata2..

    ReplyDelete
  9. da.. bru blk muntah kt toilet td.. xperlu plastik 2..

    ReplyDelete
  10. rasenye malam tu cik mimie paling cntik ber-dress up...hihi..knape la xmenang ek...

    ReplyDelete
  11. hahaha, bgus2...jimat plastik sya ni..da basuh bersih2 lom??huhu

    ReplyDelete
  12. sy mmg bgus pon~ lg sy pembersih.. so msti la da.. hahhaa

    ReplyDelete
  13. FAMI: hahaha..cntik ke?? bkn rezeki kot..xpe2, len tahun..hehe

    ReplyDelete
  14. Telaga Putih: hahaha, pasan da die..yela atok oi..yg baik2nye sume awk..amik la..huhu

    ReplyDelete
  15. k la nenek..jumpa kt entry len lak.. da pnjg da komen ni.. hehehe babai~

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda