-->

CARI APE TU?

Wednesday, March 30, 2011

Impian yang Masih Belum Tercapai!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u all..Erm, hari ini Cik Mimie rasa bosan sangat-sangat..
Dari tengah hari sampai lah sekarang ni dok ngadap lappy jer..
Makanan pun Cik Mimie tapau jer..*nampak sangat Cik Mimie pemalas kan??hahahaha.

So, Cik Mimie pun dok belek2 lah picca dalam picture album lappy Cik Mimie.
Then, jumpa gambar yang Cik Mimie lukis 2 hari lepas kalau tak silap Cik Mimie.
Time tu tengah melayan perasaan duduk sensorang..hahaha..
Maka, terhasil lah lukisan kanak-kanak yang berumur.......ttteeettt!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Lukisan ini adalah berkenaan impian Cik Mimie yang masih belum menjadi kenyataan sampai hari, iaitu Cik Mimie teringin sangat nak bawa Vespa...Tak dapat bawak naik pun jadilah..
hehe..kalau u all nak tahu Cik Mimie tak boleh nampak vespa lalu tau.
Kalau nampak mesti teruja gila-gila *macam orang jakun pun ada..hahaha

So, ada tak antara u all semua yang willing nak bagi pinjam vespa u all kat Cik Mimie??
kalau taknak bagi pinjam, bawa Cik Mimie pusing-pusing ke??
ada tak?? ^_^

p/s: Nak kumpul duit, nak beli Vespa sebiji kaler sebijik dalam picca...teehee v(^_^*)

2 comments:

  1. berjaya bawak moto ke hape neh???
    lalala~

    ReplyDelete
  2. Cik Pulau: berjaya lukis impian sendiri..hahaha

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda