-->

CARI APE TU?

Friday, March 11, 2011

Apabila Kami Berpoya-poya


Salam 1 Malaysia ^_^

hai u all..dah tido ker? rilek lue, awl lagi ni..meh kita baca2 entry meh..hehehe..
Hari ini Cik Mimie nak story-mory pasal aktiviti berpoya-poya siang tadi.
Macam biasalah Cik Mimie and the gang (classmates) telah keluar ke bandar Kuantan hari ini. Destinasi yang kami tuju ialah Berjaya Megamall.
Kami semua dah excited giler-giler nak tgok Movie Hikayat Merong Mahawangsa..*Tabik Spring kat KRU sebab berjaya menghasilkan cerita yang sangat-sangat TERBAIK!!! cerita dia memang best giler, tak rugi kalau u all tengok cerita ini. Cik Mimie bagi 4 setengah bintang*bling..bling..bling..=)

Sebelum tengok wayang, kami pergi makan dulu, then kami semua juga sempat berkaraoke sekejap kat APPLE K *K-Box baru buka kat dalam Megamall, saja nak try..erm, Not Bad!! Lama tak karaoke dengan dorang, seronok Cik Mimie rasa hari ini.

::PICCA KAT BERJAYA MEGAMALL::

[mengisi perut dulu, sebab dah lunch time]

[APPLE K tebaik wokk!!]

[Get ready tok men'yumbang'kan lagu ;P]

[feeling habis wan nyanyi]

[Ke'senget'an Cik Mimie dan Sha era terserlah]

[Kesian Kamarul letih ikut kiteorang suping-suping]


Destinasi seterusnya selepas dah selesai tgok wayang, makan-makan dan berkaraoke. Kami bergerak ke ECM (East Cost Mall) pulak. Sebab Kamarul nak buat Speck..*Silau da tinggi sangat, boleh membahayakan mata..huhu.. Banyak gak lah kedai kami pergi untuk cari speck yang dia nak..Akhirnya berjaya jgak,,Yeeaayyhh!!

::PICCA KAT ECM (EAST COST MALL)::

[Artis nak lalu kat Red karpet]

[budak lelaki dalam gambar ni lah yang mahu beli spek =D)

-gambar kat ECM tak banyak pun =_="-

Dalam banyak-banyak benda yang jadi hari ini, ada 1 yang Cik Mimie takkan lupa.. ondeway nak balik, boleh si kamarul tu bawa kami semua ikut kubur cina..u all nak tahu tak? masa tengah naik bukit tetiba enjin kereta mati and tak boleh nak start..pergh, masing-masing dalam kereta dah cuak tahap cipan..Dah la gelap, kiri kanan penuh ngan kubur lak tu.sabar je la si kamarul ni >_<" Nasib baik enjin kereta tu leh hidup..lau tak, haiishh x sanggup nak fikir!!

p/s: Pasti Cik Mimie akan merindui saat-saat ni nanti..Tinggal beberapa bulan je lagi nak habis final semester..=(

6 comments:

  1. wah beshnye cik mimie
    berjimba jimbu hehe
    cik mimie.. ni buat cahaya
    rasa nak g tengok lak cite
    HMM tu .. alahai.. nak g tengok
    gak la nanti hehe

    ReplyDelete
  2. jalan2 sakan ni cik mimie :)

    nanti dah habis belajar mesti ingat kenangan ni kan.

    ReplyDelete
  3. CahayaCintaIlahi: tgok jgn x tgok cik cahaya..best tau cter die..x rugi lau tgok..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Sarah Mohamad: hihi..yela, time2 cmni la bru dpt kuar ngan kengkawan..pasni da abis blaja, ssah skit la..huhu

    ReplyDelete
  5. seronok kan...spend time dgn kawan2..

    yupp..lepas habis study..msing2 akan bawa halaun sendiri..nk jumpa balik..mmg payah... :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MOSQUES AROUND THE WORLD

    ReplyDelete
  6. nabilah_2908: setuju tu..lau ada yg da kahwin lg ssah nk jumpe..huhuhu..
    sedey2 =(

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda