-->

CARI APE TU?

Saturday, March 12, 2011

Follower ke-500: Nak review sikit =)

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, gembiranya Cik Mimie hari ini.. Tak sangka capai jugak 500 follower blog Cik Mimie ni..*padahal orang lain dah riban-riban dah, Kecah je tuan blog ni kan??huhu.. Ada Cik Mimie kesah!! tteettt!!

So, bagi memberi perhargaan kepada follower Cik Mimie yang ke-500 ni..Cik Mimie nak review sedikit pasal blog beliau..*First time nak review blog org, maaflah lau nmpak mcm x berapa pandai..~_~". Beliau yang bertuah itu adalah si cantik manis cik Atul @ Rabiatul Adawiyah. Tahniah buat anda kerana menjadi follower ke 500 Cik Mimie..Muahx3..=D

Mari kita mulakan review kita!!


Ha, dalam bulatan tu la Cik Atul...sapa-sapa yang nak terjah blog beliau sila klik SINI!!


Header yang sangat ayu.. sila perhatikan gambar kartun di dalam header tu, sama kan dengan Cik Atul..*sila scroll ke bawah nak tgok gambar Cik Atul..=)


Ha, betol tak Cik Mimie cakap..sama kn?? hehe..Cik Atul atau nama sebenar beliau Rabiatul Adawiyah Abd Rahim. Seorang pelajar di UiTM Machang dan berbintang Libra ^_^. Kebanyakkan entry yang beliau tulis adalah pasal hidup beliau..Now, Cik Atul tengah buka peluang kepada semua blogger untuk join bloglist beliau..Sapa-sapa yang nak join boleh klik kat SINI ye..


Ini yang paling Cik Mimie jeles dalam blog beliau..Profile Picture FB dengan Heliza mata comey tu..*Siyes jeles =_=" hohoho...

Ok, la sampai disini sahaja review Cik Mimie..Kalau u all nak tahu lebih lanjut pasal Cik Atul boleh klik sini, sini, dan sini..*padahal semua sama jer..hahahaha... Terima kasih kepada u all semua sebab sudi follow and singgah blog Cik Mimie yang x seberapa gojes macam blog2 u all ni..hehe..Cik Mimie sangat-sangat menghargainya..TQVM..luv u all la..muaahh3x..

p/s: Selamat berkenalan kepada Cik Atul dan semua2..hehehe..

7 comments:

  1. suke header cik Atul ni...
    tang gmbr lukisn gadis kt header tu =p

    ReplyDelete
  2. Rabiatul Adawiyah Abd Rahim: Sama2 Cik Atul..^_^

    ReplyDelete
  3. Nasuha Salleh: hehe..betol2, ayu + comel je kan..kartun tu..tergoda u..hehe ^_*

    ReplyDelete
  4. tahniah cik mimie..moga2 trcpi lak utk follower yg ke seterusnye chaiyok2.. ;)

    ReplyDelete
  5. wah....tahniah... !! lepas ni capai 5000 pulak.. :)

    tk payh kisah org lain nk cakap apa.. keep it up.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    AYAM BERMACAM AYAM

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda