-->

CARI APE TU?

Wednesday, March 9, 2011

Air Terjun Sungai Pandan, Panching -Part 2-

Salam 1 Malaysia ^_^

Sori u all, Cik Mimie lambat update pasal entry ni =_=". Cik Mimie agak sibuk sikit sekarang ni, kekadang tidur pun tak cukup. *ni yang rasa nak balik kampung ni..huhu.. Actually, sekarang ni adalah test week itu yang takde masa nak update blog. Tapi jangan risau kalau Cik Mimie ada masa, Cik Mimie akan balas jejak2 u all yang datang bertandang rumah Cik Mimie ni =D *Domo arigato gozaimasu kpd u all semua ^_^. Ok now jom usha2 aktiviti di Air Terjun Sungai Pandan, Panching-Part 2- plak!!

Part 2: Mandi-manda & Makan-makan

Cik Mimie mempersembahkan aksi-aksi terlampau kami semasa di Air Terjun Sungai Pandan yang sangat-sangat happening dan besttt wwwooo wa cakap sama lu.. teehee =D

[sejuk giler air die]

[Arif@Degawan tengah bertapa..haha..;p]

[3 puteri gunung?? tak tahu??]

[kawai pose ^_^]

[main skudeng-skudeng]

[silent is good than speak]

[Ala2 citer kak limah "sapa setuju angkat tangan macam kami!!" =p]

[rock uuuu...!!]

[oligo...oligo..coco =)]

Setelah puas mandi-manda, sekarang tibalah masa untuk kami semua mengisi perut yang telah menyanyi-nyanyi riang lagu Lady Gaga..haha..Menu pada hari tersebut ialah, Mee Hoon Goreng, Sandwich sardin, sandwich telur, sandwich strawberi, keropok ikan, ayam goreng, jajan@makanan ringan, & air sirap..nyuummmy2...^_^

[uiks, nampak sgt da lapar kan?]

[keropok ikan ni best!! =)]

[handphone dan mee hoon mmg x boleh dipisahkan..haha]

[haha...lapar pnye pasal, pai xnk pandang kamera]

[owh, tudung oren tu mmg kuat makan..sila abaikan die..hehe]

[makan je keje korang kan?? ptut makanan semua habis]

amacam?? best tak tengok kami semua mandi-manda..erm, mmg best tau tempat ni lau u all nak tahu. tenang, bersih dan nyaman..hehe..lau de masa dtg la kt sini.tak rugi tau!!

p/s: akan bersambung lagi...weee....


12 comments:

  1. syioknyer mandi sungai... heheh :D

    ReplyDelete
  2. oh..best..best..best...

    org yg snap2 gambar ms you all mandi..tk mndi sekali ke..? :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX

    ReplyDelete
  3. amboii. bst tu main air terjunnn :)

    ReplyDelete
  4. nabilah_2908: huhu..org yg tgkap gmbar, die da puas mndi da..hihihi

    ReplyDelete
  5. cik pulau: mmg best pun mndi air trjun..jom2 bersama2..

    ReplyDelete
  6. sHa_uCuP: `itula, sapa suh balik..kn da x dpt ikut..t, lenkali kte pergi sesama yer..

    ReplyDelete
  7. Sarah mohamad: hehe..sarah jom2 kita mandi sama2 jom...=D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda