-->

CARI APE TU?

Friday, March 18, 2011

Kami Bermain Golf ^_^

Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, pasti u all dah tahukan Cik Mimie nak story pasal apa kali ini..bagus2, ini yang buat Cik Mimie sayang kat u all ni..muahx2 la..hee ^_^

Ok, straight to the point..Ini kisah suatu petang, dimana Cik Mimie dan classmate telah pergi beriadah dengan bermain sukan Golf..*giler best!! First time Cik Mimie main..Not Bad. Lokasi kami ialah di Padang Golf Diraja, Taman Teruntum, Kuantan.. Cik Mimie main pun sebab member Cik Mimie yang ajak..mula2 tu malu gak la nak main sebab tak pandai, tapi bila dah lama2 rasa macam best pulak..hehe.. Apa yang kelakarnya masa main golf ni,. sorang member Cik Mimie ni..Always, pukul angin bukan pukul bola..agak kelakar la..hahaha..*sori amoy aku gelakkan kau, tapi memang kelakar kot ^_*.. macam biasa, jom kita layan picca yang ada..=)













P/s: dah boleh dah nak wakil negara ni, lawan Tiger Wood...hahahaha...

5 comments:

  1. wah cik mimie beshnye
    men golf.. trsa nak men gak
    hehe.. cik mimie.. kene bayr
    bape ek nak maen? huhu

    ReplyDelete
  2. CahayaCintaIlahi: hehe...jom2 kita men sama2..erm, cik mimie pun x sure..ni pun mmber cik mimie blanja, die ckp 100 biji bola rm 10 jer.. ^_^

    ReplyDelete
  3. mmg sgt2 beshh kann.. huhuhu..
    kredit to dafi ya.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah2 cik mimie...
    sy ingtkn kamu main2 je g men golf 2...
    btl2 rupenye

    ReplyDelete
  5. pandai main golf iya..bole ajar akak..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda