-->

CARI APE TU?

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, lamanya Cik Mimie tak join segmen Bro BA ni. Almaklum la sibuk memanjang jer, ni pun curi2 on9 kejap.. *assigment tak siap2 lagi..huhu. So, kengkawan semua tunggu apa lagi?? Jom serbu ramai2 segmen ni jom. Tengah malam ni tutup dah segmen ni.*Kalau lambat, nanti tak sempat =).


Jom kita saling kenal-mengenali ^_^

BANNER BEN ASHAARI

Sila ceritakan latar belakang anda..
-Ehem..ehem..ehem.. Anak jati JOHOR nak perkenalkan diri. Nama diberi Norshamimi Md. Yusop. Di kalangan blogger2 lebih mesra dengan panggilan Cik Mimie. Berusia 21 tahun *masih muda remaja lagi ye dok??

Profession anda sekarang?
- Seorang pelajar di sebuah kolej di Pantai Timur dalam jurusan Dip. Pengajian Perniagaan.

Blog favourite anda..kenapa?
-Erm, bagi Cik Mimie semua blog yang Cik Mimie terjah semuanya favourite Cik Mimie. Banyak sangat kot kalau nak mention kat sini..^_*

Blog yang anda tak suka nak masuk..kenapa?
- So, far tak ada lagi blog yang Cik Mimie tak suka terjah. Semuanya Cik Mimie suka, sebab penulisan dorg semua best2 and blog dorg cantik2..=)

Impian anda terhadap blog anda..
- Impian Cik Mimie terhadap blog ini ialah nak menjadikan blog ini sebagai satu tempat menyimpan kenangan2 yang mana 1 hari nanti boleh Cik Mimie kongsi bersama keluarga dan juga teman2. *seronok kan kalau dapat mengimbau kenangan2 lalu??

p/s: Selamat berkenalan kepada semua blogger tidak kira lah dari negeri mana anda dilahirkan..^_^

3 comments:

  1. salam perkenalan dari orang melaka..
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hi mimi, Kipas ska blog Mimi...comey and cute mcm org nya. btw, blog cik Mimi mmg berinformasi. nice work. :)
    Kipas bru lg dlm dunia blogging ni. nanti kalau rajin, singgah2 la ye...blh bg komen utk Kipas upgrade sket2 mn yg ptt...

    ReplyDelete
  3. slamt berknalan..
    prince blogger kl...
    lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda