-->

Pages

CARI APE TU?

Wednesday, May 6, 2015

Cik Mimie Sana, Sini, Sinun & Situ

Salam 1 Malaysia ^_^

Edit - 07.05.2015

Bulan 5 telah pun menjelma, awal-awal bulan ni ramai blogger-blogger yang update pasal TOP COMMENTATOR di blog masing-masing. So, disini Cik Mimie nak share beberapa blog yang telah menyenaraikan Cik Mimie sebagai TOP COMMENTATOR di blog beliau :)

Blog Kak Eyda - http://izzeyda.blogspot.com
Blog Kak Fidah - http://afidahazmi88.blogspot.com
Blog Mama 3Farhanah - http://mama3farhanah.blogspot.com
Blog Kak Farrah - http://famf-tower.blogspot.com
Blog Dunia Zumal - http://duniazumal.blogspot.com
Blog SitiYangMenaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com
Blog Sis JM - http://jarimanistravel.blogspot.com (FEB - APR'14)

Blog Cik Ash @ Kak Ekin - http://cikash.blogspot.com

Blog Hidayu Ayumie - http://hidayuayumie.blogspot.com
Blog Anamizu - http://ana-mizu.blogspot.com
Alhamdulillah, tak sangka tersenarai sebagai TOP COMMENTATOR di blog blogger-blogger ini. Maaf jika ada blog yang Cik Mimie terlepas pandang jika Cik Mimie tersenarai di blog mereka. *Inform la ye :)

Mereka-mereka ini juga merupakan PENGOMEN TEGAR di blog Cik Mimie juga. Terima kasih semua :) #muahciked!

p/s : Counting for Something #Nervous!

17 comments:

  1. tahniah cik Mimie! cik Mimie top 1 dalam blog saya. tapi saya x buat entry. sorry ye. :) terima kasih rajin datang blog saya

    ReplyDelete
  2. Wah,..memang Cik Mimie ada situ sana sini. Thanks ye rajin datang tinggal jejak blog akak :)

    ReplyDelete
  3. Eh,...nervous kira apa tu? ;)

    ReplyDelete
  4. Amboi kalau macamni memang banyak cik Mimie comment ni hahaha hebakkk

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya.tahniah..cik mimie memang rajin bw....cik mimie memang pengomen tegar yang setia diblog kak wana juga :)

    ReplyDelete
  6. ehem..kak wana nak jugak tau..counting 4 what? (nak sangat tau nih!!)hehe..

    ReplyDelete
  7. ehem..kak wana nak jugak tau..counting 4 what? (nak sangat tau nih!!)hehe..

    ReplyDelete
  8. fuyoo cik mie terbaik... (y) hehehe :)

    ReplyDelete
  9. cik mimie memang ade disitu sana sini kan?
    hehehe tahniah buat cik mimie
    ayu xdpt nak kejar
    bz sgt pom

    ReplyDelete
  10. Ehh carta blog akak pun ada.. apapun thanks Cik Mimie sudi memeriahkan blog akak..

    ReplyDelete
  11. Di mana2 pun ada Cik Ash hihihi

    ReplyDelete
  12. hehehe rajin Cik Mimie.. mengekalkan takhta tu bukan senang wakakaka..

    ReplyDelete
  13. wah melopong ja..byk nye..rajin!!!

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda