-->

CARI APE TU?

Wednesday, May 13, 2015

"D2D's First Giveaway by Edrina"

Salam 1 Malaysia ^_^

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Simple and easy GA. meh join ramai2 ;))
 D2D's First Giveaway by Edrina
D2D's First Giveaway by Edrina
CLICK BANNER UNTUK JOIN ;)
Syarat-syarat penyertaan ::
1. Blogger Malaysia
2. Follow Blog:-
3. Like fanpage:
5. Buat entry di blog anda bertajuk "D2D's First Giveaway by Edrina"
6. Copy coding yang disediakan, paste di ruangan html entry di blog anda dan publish entry tersebut.
7. Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen di SINI
8. GA bermula pada 12.00AM, 9 Mei 2015 dan tamat pada 11.59PM, 9 Jun 2015

18 pemenang dicari dan pemenang ditentukan melalui Top Referral dan cabutan bertuah secara manual oleh penganjur sendiri
Senarai Hadiah:
• CASH RM20 (Top Referral)
• Bawal Zarazuri (x5)
• Bookmarks LE (x3)
• Topup RM10 (x3)
• Hot Perfume (x2)
• Alfafa Shaklee (x1)
• Barang Craft (x3)

Giveaway ini di'sponsor oleh:


18 comments:

  1. Selamat bersegmen cik mimie.. :D

    ReplyDelete
  2. assalam cik mimie cayang..

    kak wana tag awak ya..
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. wahhhh bertalu2 cik mimie join GA & kontes. gud luck tau hehe

    ReplyDelete
  4. thanks join^^

    senarai peserta -- http://edrina-dafinites94.blogspot.com/p/peserta-d2ds-first-ga.html

    ReplyDelete
  5. All the best cik mimie.
    Bookmark dulu, tak sempat nak join lagi

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama. Good luck !

    http://theathra.blogspot.com/2015/05/d2ds-first-giveaway-by-edrina.html

    ReplyDelete
  7. Good luck inshAllah nti join

    ReplyDelete
  8. jalan2 dari GA yang sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/d2ds-first-giveaway-by-edrina.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. tahniah :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2015/06/pemenang-d2ds-first-giveaway-tahniah.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda