-->

CARI APE TU?

Tuesday, May 19, 2015

Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant

Salam 1 Malaysia ^_^

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

Assalammualaikum
Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim, Ira lancarkan contest yang pertama dianjurkan oleh Ira sendiri dan dihebatkan lagi oleh para sponsor yang sudi sponsor dalam contest Ira ni. Semoga contest ni berjalan dengan lancar dan dapat sambutan yang menggalakkan. Amin :)

Lebih 20 orang pemenang dicari !!!! 
Follow Blog

Klik Iklan
Klik Nuffnang Ira *wajib* | KLIK SINI | KLIK SINI | KLIK SINI | KLIK SINI | SINI

Like Fanpage

Join Group Facebook

Follow Twitter
@zumal_official2 | @NRaihanah

Follow Instagram
@syahirahvaliant | @zumal84 | @_memeyhere | @wardahaneesa | @banusyah | @deebasukarman | @aisya816 | @yanaamuhd | @doublehcollection

Follow Google+

Masuk Dalam Bloglist

1. Buat entri yang bertajuk "Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant"
2. Copy banner dan pastekan dalam entri korang.
3. Korang boleh copy semua entri ni ataupun nak buat entri sendiri.
4. Backlinkkan
5. Dah siap? Submit dekat post ni je k.
6. Pastikan korang ikut semua syarat yang ditetapkan untuk berpeluang memenangi hadiah yang lumayan. Orang yang jujur ni selalu untung. So jadilah seorang yang jujur ye :)
7. Pemenang akan dipilih oleh Random.org

Due Date : 17 May 2015 - 17 June 2015
Para Sponsor boleh join sekali :)

// Senarai Hadiah // *akan bertambah*
// Senarai Peserta // *akan diupdate dari semasa ke semasa*

p/s : syarat-syarat penyertaan mungkin akan bertambah
 
Jom join jom..Cik Mimie salah seorang SPONSOR :)

18 comments:

  1. wahhhwahh mimie slh sorang sponsor ye? menarik tu! gud luck mimie! hehe

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum. Terima kasih sebab sudi join contest Ira. Jom tengok senarai peserta k :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya and keep blogging.. Dari GA yang sama..
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. All the best cik mimie.
    Akak belum join lagi ni, hehehe

    ReplyDelete
  5. amboii jadi sponsor
    gud luck cik mimie

    ReplyDelete
  6. Good luck ya ! Dari GA yg sama :)

    http://theathra.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. Good luck inshaAllah join nti

    ReplyDelete
  8. ramai betul sponsor hehehe.. gud luck Cik Mimie..

    ReplyDelete
  9. done..

    jemput singgah ye...

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda