-->

CARI APE TU?

Wednesday, August 5, 2015

TAMAT - "Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

Salam 1 Malaysia ^_^


Alhamdulillah, "Topup Mini Giveaway By Cik Mimie" tamat dengan jayanya. Pertama sekali Cik Mimie nak ucapkan terima kasih kepada semua peserta yang menjayakan dan menyokong Mini Giveaway Cik Mimie ni. Seramai 59 peserta yang telah turut serta dalam GA ini. Cik Mimie betul-betul tak sangka. Terima kasih atas sokongan kalian. So, sebelum Cik Mimie umumkan pemenang. Cik Mimie harap U Oll boleh semak link dan jugak no. penyertaan U Olls. Tolong inform kalau ada apa-apa kesilapan. :)


P/s : Pemenang akan diumunkan secepat yang mungkin :)

21 comments:

  1. Akhirnya tamat..
    Huhuuu moga ada rezeki..

    ReplyDelete
  2. Yeah!! dah tamat.. X sabar nak tunggu pengumuman pemenang..

    ReplyDelete
  3. Sudah tamat! Tahniah Cik Mimie, GA dapat sambutan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Farrah..alhamdulillah :)

      Delete
  4. Replies
    1. Ala SS ni time On-going taknak join..dan2 bila dah tamat kata xdapat join..hehehe..

      Delete
  5. Tahniah GA CM tamat dengan Jayanya

    ReplyDelete
  6. sedihhhh terlambatt nak join sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedih jugak sayidah taknak join GA Cik Mimie..sob..sob..

      Delete
  7. Alhamdulillah ramai juga yang support yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...itulah tak sangka ramai yang join :)

      Delete
  8. ritu ada Cik Mimie jemput join.. x terkejar Cik Mimie..
    maafin diriku..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda