-->

CARI APE TU?

Saturday, December 13, 2014

Jejak Link Mereka #7

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi Semua!! Selamat Hari Sabtu, hari ini Cik Mimie akan share dengan U olls tetamu-tetamu NUFFNANGERS Cik Mimie yang sangat awesome. Terima kasih bebab sentiasa terjah blog Cik Mimie ni. So, U oll yang lain-lain tu kalau nak terjah mereka pun boleh :) Jom kita berblogwalking!

  1. http://famf-tower.blogspot.com/
  2. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
  3. http://feycasnowie.blogspot.com/
  4. http://www.hafizhafizol.my/
  5. http://budaksukavanilla.blogspot.com/
  6. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/
  7. http://jarimanistravel.blogspot.com/
  8. http://sebabakusabrina.blogspot.com/
  9. http://buatwanita.blogspot.com/
Sambil kita blogwalking tu, jangan lupa ye klik-klik apa yang patut...hahahaha..Terima kasih semua :)
http://4.bp.blogspot.com/-9DeY2-564UA/T-07TRI6vXI/AAAAAAAACVo/_rrfiovKKcg//batuk.jpg
p/s : Makin teruk batuk ni, esok nak per check up la T_T

14 comments:

  1. nama tak ada. sobs... alamak, ye ke kak? siannya :\

    semoga cepat sembuh ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alor, xmola sedey2..:) nanti buat nama Amy ada kt sni k?
      Amin, terima kasih :)

      Delete
  2. :( madu x sihat ke? g jmpk doktor taw.. mamam ubat.. syafakillah.. semoga cepat sembuh ye kak mimie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, madu dah pergi jumpa doktor..kurang sikit dah batuknye:) Terima kasih madu muda :) hehehe

      Delete
  3. yeay..sis JM pun termasuk dalam list lepak sabtu yek.. terima kasih CM

    ReplyDelete
  4. sobs2.tk dak nama. dua hari tak blogwalking. nanti cheq balas dendam yer. hehe =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..oirte tunggu hang balas dendam dekat blog cheq ni :)

      Delete
  5. Mcm mana dengan batuk tu dah Ok ke..last month sis JM batul almost two week baru hilang..mmg sakit2 dada batuk

    ReplyDelete
  6. Dah ok ke batuk tu?

    Kurang kan makan yang berminyak dan pedas ya dik

    ReplyDelete
  7. Nama kita takda pun...sob-sob-sob.
    Jangan lupa makan ubat tu CM

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda