-->

CARI APE TU?

Friday, December 5, 2014

"Segmen Bloglist Januari 2015 by CN"

Salam 1 Malaysia ^_^

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Januari 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 Disember 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Januari 2015 by CN"
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Januari dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Januari 2015.
Kredit untuk Kak Mialiana.
 p/s : All the best Semua :)

31 comments:

  1. semoga terpilih cik mimie oii! ^_^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab join segmen CN. Sila semak nombor penyertaan anda yer, jika terdapat masalah, sila inform dengan CN.

    All the best ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 CN :) Baik, nanti Cik Mimie semak :)

      Delete
  3. selamat bersegmen yer :D nnt free2 lepas dah abes exam, kite nk join jugak lah.. btw, nnt kite buat segmen, cik mimie jangan tak join pulak...babab nnt :D hihihihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aisyah :) Join tau janagn tak join..rugi nanti..hehehe..

      Eh, Aisyah nak buat segmen..InsyaAllah, Cik Mimie join nati..thank you invite ye :)

      Delete
  4. Selamat bersegmen dan semoga terpilih.

    ReplyDelete
  5. Goodluck cik Mimie :) Nad tak join pulak ni hehe

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan good luck ^^

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. jenjalan dari segmen sama.. all the best ye :) follow sini juga #1179
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn_30.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen juga.. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking dari segmen yang sama.. jom join juga bloglist january 15 kapas putih

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Ade result ke..mcm xmenang je..hihi

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda