-->

CARI APE TU?

Monday, December 29, 2014

Cuaca yang sangat sejuk

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini, Cik Mimie seorang saja dalam office. Bos tak masuk, officemate seorang lagi cuti. So, melayan diri sensorang je la dalam office ni. Buat kerja apa yang patut, nak hujung-hujung tahun ni banyak nak kena settlekan. Cuaca hari ini pulak sangat-sangat lah sejuk, hujan dari pagi tadi sampai sekarang masih belum menunjukkan tanda-tanda nak berhenti. Kalau cuti ni, memang dah bergolek-golek atas katil..hahaha..Sebenarnya takde idea nak tulis apa, create je la entry merapu ni sekejap...jangan marah tau.. :)


Terpaksa pakai stoking sebab terlampau sejuk
-INFO TERBARU-

"Macam-macam kejadian yang berlaku sekarang ni, semalam dapat tahu pasal kapal tebang Air Asia QZ8501 dari Surabaya  - SIngapore hilang, semoga semuanya selamat dan segera dijumpai"

"Banjir di pantai timur pula makin meruncing, belum ada petanda air nak surut"

"Sesi persekolahan di Malaysia ditangguhkan selama seminggu JOHOR, KELANTAN, PAHANG & TERENGGANU pada 11 Januari manakala negeri lain 12 Januari"

P/s : Semoga Allah melindungi kita semua dan juga banjir di Malaysia kian pulih..Amin :(

18 comments:

  1. Tak hingin dh nak bukak kipas skrng nie. sejuk !! kann? huhu.. smoga ALLAH lindungi kita smua. Aaminn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe, kipas tak bukak da skrg ni..aircond pun naikkan temp. dia..hahah..xboleh tahan Jie oi :)

      Delete
    2. betul tuu. huhu. sejuk sesangat. kdg2 selimut pn jd sejuk. fuhh. dugaan. :)

      Delete
  2. allahuakbar.. macam macam dugaan tahun ni. aa pula hilang.. apalah nasib malaysia.. mudah2an semuanya okay..

    ps : CT ade segmen baru.. sudikan join hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..mudah-mudahan :)

      p/s : Orite nanti Cik Mimie usha2 k :) Thank you

      Delete
  3. eh, 3 orang ja ka staf kat office cik mimie?
    jangan kata kat sana, kat utara ni pun sejuk betul. nak mandi pun sejuk. pi office sampai dua lapis baju pakai. haha

    semoga semuanya selamat. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, dalam Office Cik Mimie 3 orang ja staff :) tak ramai pun..Hari2 mandi air panas ja..hahaha :)

      Amin :)

      Delete
  4. Semoga semuanya baik2 saja...
    Peringatan dan ujian buat semua..
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad
    Menabung michelin satu kali.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...semoga semuanya kembali pulih....InsyaAllah, nanti Cik Mimie join..Terima kasih :)

      Delete
  5. iqha siap cover dengan comforter tebal,,sejuk giler mencucuk smpi ke tulang ni,,huhu
    btw..iqha singgah sambil main klik2 nuffnang here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..kat Office takkan nak bawa comforter kan? so pakai stokin n pashima je mampu..hehehe :)

      Delete
  6. moga keadaan akan pulih macam biasa..kalau cuaca sejuk2 ni memang sedap bergolek atas katil dan zzzzzz kan.. ^_^

    ReplyDelete
  7. ye..beberapa minggu lepas hujan hari pagi dan petang tapi alhamdulillah hari ini 1 jan 2015 cuaca cerah sepanjang hari. Alhamdulillah banjir akan semkin surut

    ReplyDelete
  8. Mlm2 xpyh on kipas pn sejukk. Xthn!!

    ReplyDelete
  9. Memang cuaca sejuk sekarang ni. Minggu lepas 6 hari takde letrik, nasib baik la sejuk. Kalau tak mesti rimas duk dalam rumah ja00

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda