-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 10, 2014

CPUV KETIGA DISEMBER : RAKUTEN SEPTEMBER SUPER

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai U Olls, Dah lunch ke ? Lunch apa hari ini? Wah, hari ini tangan gatal lagi nak check Mr.Nuffnang. Tup..tup tengok ada CPUV  lagi yang melekat. Alhamdulillah, walaupun income die berapa sen je tapi syukur boleh jugak tambah-tambah duit kahwin..hahaha..Terima Mr.Nuffnang :)


CPUV Campaign On Going

-INTI 2015 Cycle 1 Degree-
-Altel Digital Campaign-
-Mah Sing -Avenue Strret-
Mi sedaap Cup Noodles-
-Old Town White Coffee-
-Lactacyd : Malay Millenium-
-Marigold UH-
 -Rakuten September Super-

p/s:Hari ini Annversary yang ke 3 Tahun 6 Bulan :)

Jangan lupa Klik-Klik ye..Thank you~~ ^^

16 comments:

  1. wahhh banyaknya cpuv. nak satu. hehe

    ReplyDelete
  2. Tambah duit kahwin? hee..in sha Allah boleh kumpul sikit2 lama2 jadi bukit...byk tu CM dapat CPUV

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..InsyaAllah kan? :) x mustahil :)

      Delete
  3. Sama dapat jugak! Hehehe mesti banyak kan earning cik Mimie T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah tok Nad :) Takdelah banyak mana :)

      Delete
  4. alhamdulillah..banyak dpt cpuv..nk juga...warghhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, Cik Mimie pun x sangka nuffnang baik hati sangat :)

      Delete
  5. tahniah cik mimie! sen pun kalau banyak2 cukup rm1 tu. hehe. 3 tahun lebih dah yer, tahniah! cepat2 nak pelamin. hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah. rezeki ALLAH nak bagi. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. Rezeki lagi..alhamdulillah.. Nanti bleh belanja akak bila dah cash out..hihi :p

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda