-->

Pages

CARI APE TU?

Friday, April 10, 2015

Entri Tanpa Kata : Jumaat Yang Indah #31

Salam 1 Malaysia ^_^

http://1.bp.blogspot.com/-oKvtreTd678/UZVrQHPrBEI/AAAAAAAAXmk/qa884Z4SDb4/s1600/532237_379462988826586_251469215_n.png
Google Image
p/s : Hari ini Ulangtahun Yang ke 3Tahun 10Bulan "Kasih sayang saya untuk awak sentiasa bertambah setiap hari" :)

16 comments:

  1. p/s : semoga kasih sayang awk kat saya pon bertambah
    hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...of course kasih sayang saya pada awak juga bertambah Cik ayu Oi.. *gedik gitu :P

      Delete
  2. Selamat ulang tahun yer Cik Mimie^^

    ReplyDelete
  3. sorry CM lama gila tak singgah. hehe. genap 4 tahun makan nasi minyak tak agak2? hehe. sebagai hadiah, malam kang jangan lupa tgk mirza. tengku zaril takde plak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..InsyaAllah, Kalau Allah izinkan dapatlah makan nasi minyak tu...haha..tapi bulan puasa la..haha..

      Ye, PBNS :) Mirza n Tengku Zaril tengah HOT sekarang ni..hehehe

      Delete
  4. tak sabar nak tunggu ulang tahun ke 4..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulang tahun Cik Mimie laa yang ke-4.. Selamat ulang tahun yang ke-4 ya.. Ehh macam tarikh something laa buat kak Eyda.. jeng jeng jeng..

      Delete
  5. Deeeep. Allah nak beri pengalaman dan pengajaran kan? :)

    Mimieeeeee, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kan,...dalam pengalaman ada pengajaran :)

      Delete
  6. wah..seronok tu..moga kalian berbahagia selalu dan kak wana nak makan nasi minyak ucu mimie ni ;p

    ReplyDelete
  7. betul tu.. Allah tak uji kalau kita tak mampu..
    eheem cepat2 nasi minyak nyee Cik Mimie.. nak tuntut meja VIP ni haha.

    ReplyDelete
  8. cepat2 makan nasi minyak Cik mimie... semoga dipermudahkan nanti ya

    ReplyDelete
  9. fewittt, happy anniversary cik mimie

    ReplyDelete
  10. kasih sayang untuk saya macam mana lak? hehehhee..

    semoga berkekalan sehingga ke Jannah. in shaa ALLAH

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda