-->

CARI APE TU?

Saturday, April 4, 2015

Jejak Link Mereka #17

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi Semua!! Hari ini hari Sabtu Minggu pertama untuk bulan April. Cik Mimie suka hari Sabtu sebab halfday dan esok Offday..hahahaha..So, macam biasa setiap hari Sabtu Cik Mimie akan kongsi Nuffnanger yang singgah di teratak usang ni. Sudah beberapa minggu tak update pasal linky disebabkan kesibukan. Hari ini Cik Mimie kembali..ecececeh! Ok, malas nak cakap banyak jom kita terjah mereka semua. Terima kasih sudi singgah disini :)

 
p/s : Hari-hari kerja tengok PELAN je..=_="

20 comments:

  1. Alhamdullillah..kitew pun tersenarai jugaklahh.No 2..
    Terima kasih Cik Mimie sudi share blog kite yang serba kekurangan tu..heheh
    Merendah diri pulak kitew..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..sama2 Kak Fida..than sudi singgah sini jugak tau :) hehehe

      Delete
  2. kita yg visit blog ni pun boleh terjah juga ... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tentulah boleh :) Terjah ramai2 :)

      Delete
  3. Lama tak buat terjah menterjah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi...jomla kita terjah MF :)

      Delete
  4. Replies
    1. Mestilah ada :) mama kan rajin singgah sini jugak :)

      Delete
    2. seminggu sekali baru nak singgah sini cik mimie

      Delete
  5. mesti nadya tak tersenarai kan..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe, nanti anand free singgah2 la sini ye :)

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih sudi singgah sini Kak Eyda :)

      Delete
  7. hihi thank you Cik Mimie.. rasa cem kena seru2.. rupanya kat sini hehehe..

    ReplyDelete
  8. asyik pikir kerja pun bosan juga kan..rilekskan minda dengan edisi terjah blog kawan2..

    ReplyDelete
  9. Ala kita xde dalam senarai ni

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda