-->

CARI APE TU?

Sunday, April 12, 2015

Photoshop : Aksi Si Comel #5

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi!!! Bersiaran di hari ahad, jarang-jarang kot...Hehehehe...baru lepas balik dari driving school, omaiii so sleepy. Rasa macam nak sambung tido je ni. Huhuhu..So, untuk entry hari ni just nak share gambar Rayyan yang Cik Mimie edit sana sini. Hahaha..Mak Ucu tengah takde keje memang inilah keje yang akan Mak Ucu buat. Maaf ye Rayyan Mak Ucu pinjam gambar..hehe..

Rayyan terbang bersama belon-belonnya :)
Jom teddy kita jalan-jalan :)
Hasil yang tak berapa nak jadi, masih dalah proses belajar Photoshop ni. Kesabaran kena tinggi kalau tak, memang separuh jalan lah jawab..kikiki..

oklah tu je nak share...hahaha

p/s : Hari cuti kena rehatkan diri, Owh AHAD kenapa cepat sangat ko pergi? Esok ISNIN =_="

11 comments:

  1. hailaaaa Mak Ucu ni.. pening kelas memandu sampai terus edit2 photo hahaha..
    suka yang no2 lagi sbb macam tengah jalan2 ngan teddy tu..
    lintas2 jalan pimpin tangan.. aaaauch =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..org xde keje macam ni CT oi..hehe..comel kan? geram ngan budak ni je..haha

      Delete
  2. haha..comel la aksi si kecik tu..pandai ja ucu mimie tu edit ek..hihik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..pandai sikit je Aunty Wana :) mengisi masa lapang org cakap..ekeke :)

      Delete
  3. comeinya Rayyan.. tak pe, slow2 nanti terror laa. itupun dah cantik (ayat dari orang yang tak terror bab edit2 gambar nih)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..terima kasih Kak Eyda..insyaAllah :)

      Delete
  4. dah cantik cik mimie edit nampak rayyan terbang tu hihihihi

    ReplyDelete
  5. hehehe, ok la tu mak usu
    bertambah comel rayyan

    ReplyDelete
  6. hehehe.. comei benar Rayyan. bukan main lagi bergambar :P

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda