-->

CARI APE TU?

Wednesday, April 15, 2015

Wordless Wednesday #13 (2015) : Hari-hari WAR!!

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s : I'm the beginner...Belum habis serang lagi ni..hahaha :P

17 comments:

  1. i loikeeee ;)
    kite pun war tiap hari~

    ReplyDelete
  2. Haha..cik Mimie pun layan juga ya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..laya la jugak Kak Wana :) Clan Family :)

      Delete
  3. hahaha.sama dengan Fida...tiap2 hari war..tu tak join clan lagi..kalau join mesti lagi teruk kena..heheh..sekarang ni masih menyimpan gold dan upgrade apa yang patut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...Cik Mimie join Clan Family..so, memang hari2 abang Cik Mimie cari war..haha....xsempat nka upgrade apa skrg ni :)

      Delete
  4. Ekin aritu ada layan gak COC ni... jap jer main ekin x minat perang... sekarang layan hay day jah ni

    ReplyDelete
  5. banyaknya emas dia.. bertimbun .. HAHAHA

    ReplyDelete
  6. Akak tak sempat nak terjebak dengan games ni.

    ReplyDelete
  7. dah lama tak layan games.. jadinya tak terjebak laa dengan games nih..

    ReplyDelete
  8. war apa tu? x pernah tengok lak. ni macam nak start main game balik ni. hahahha

    ReplyDelete
  9. seriously Cik Mimie ? hahha.. ingatkan budak laki je sangkut ngan game ni wakakakaka.. CT x main coc.. xmo mulaaa xmoooo..

    ReplyDelete
  10. Assalam mimie,
    game yer???
    sorry iols blur he3

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda