-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, April 7, 2015

Si Bambam Rayyan : Aksi Si Comel #4

Salam 1 Malaysia ^_^

Rindunya nak berbloggging ni, kekangan masa buat Cik Mimie jadi macam Chipsmore "kejap ada, kejap takde" dalam dunia blog. HEHEHE. Maaf ye kengkawan yang mana Cik Mimie masih berhutang BW tu. Cik Mimie tengah kayuh  perlahan-lahan ni, nak laju-laju tak mampu. Harap U Olls faham :)

Ok, untuk entri kali ini Cik Mimie juz nak share gambar-gambar Si Bambam Cik Mimie yang makin hari makin bulat dan tembam. Suka sangat buli dia..hahaha.. nak tahu tak siapa?






MUHAMAD RAYYAN BIN RAZIS

Ha, inilah dia Anak buah Cik Mimie (No.21). Keje dia makan, tidur & ketawa je. Geram betul..hahaha..Mak ucu dia pulak suka buli dia time dia tidur :P

p/s : Anak sendiri takde lagi, kita buli anak orang..hahahaha

17 comments:

  1. hehehe nanti dia besar, dia buli mak ucu plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..mak ucu rela je kalau dia dibuli..haha

      Delete
    2. abis laa mak ucu.. hehehe..

      Delete
  2. Babammel maksud Bayi Tembam Comel :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..wah rayyan dpt nama baru.babammel :)

      Delete
  3. Tomey....
    Nak pinjam sat boleh tak cik mimie...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..boleh2..meh dtg sini meh :)

      Delete
    2. Geram sgt tengok pun...Bau dia mesti wangi kan...

      Delete
    3. Wangi sangat2 geram ngan pp die tu..haha..memang hari2 kena gomol ngan Cik Mimie :)

      Delete
  4. bambam nya Rayyan! rasa nak cubit selalu je. hahahaha...

    ramai dah anak buah CIk Mimie eh. saya satu pun xde lagi. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kna tunggu adik2 Amy kawin dulu la.baru amy ada anak buah..hehe :) geram kan tgk die :)

      Delete
  5. Comelnya... geram tengok baby Rayyan nie ^^

    ReplyDelete
  6. hihi tembamnyaaa pipi tu.. sedap nak picit picit hihi..

    ReplyDelete
  7. comel sangat bambam tu..aloooo..geram tengok..

    ReplyDelete
  8. psstt..jangan suka buli anak orang lain..kang kena balas balik..kekekek..;p

    ReplyDelete
  9. syoknya ada baby
    wangi betul kalau dapat cium baby

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda