-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, April 7, 2015

Contest Buy AVON Online.

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, Avon buat Contest lah. Kakak-kakak dan Adik-adik mai lah join sekali kita memeriahkan GA anjuran Avon ni :) Hadiah lumayan tau :)

Caranya???
1) Share post ini
2) Follow blog http://avononlinemalaysia.blogspot.com. (kanan blog)
3) Follow Google +1 kami juga ya! (kanan blog)

5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10
Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok??
Simple Contest For Great Gift =)
GiveAway tamat pada 30 April 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 100 orang.. So keep sharing to people u know =) 1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif!!
Selamat mencuba!!!
http://avononlinemalaysia.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html
p/s : Lama rasanya tak shopping dekat Avon ni.. :)

21 comments:

  1. wah,hadiah berupa wang tunai :-) ka ching,ka ching,ching

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kite tgk siapa yg kena hahahah(gelak jahat)

      Delete
    2. Moga2 ada rezeki kita :) hahaha

      Delete
  3. wah, AVON! umi saya mesti suka. hehehe.

    good luck CIk Mimie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan Umi Amy je..Cik Mimie pun suka...hehehe :)

      Delete
  4. yeah, dah join juga. hehehehe... good luck tau!

    ReplyDelete
  5. Kak wana nak join juga la nnti.menarik ni..gud luck bebeh :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda