-->

Pages

CARI APE TU?

Wednesday, April 1, 2015

10 Pengomen Tegar Mac 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Mac telah selamat melabuhkan tirainya, hari ini 1 April 2015 sudah menjelma. Bukan sahaja menandakan bulan baru tiba malah GST pun dah bermula...arrrghhh! stress bila fikir pasal GST ni...hahah..Sabar je la!! So, tanpa membuang masa seperti bulan-bulan lalu Cik Mimie akan mendedahkan 10 orang yang memang Awesome giler!! walaupun beberapa minggu ni tak sempat nak update entri, tapi masih juga menerima kunjungan dari U Olls..Terima kasih..sob..sob..sob T_T. Eh, ter'emo'. Ok2, malas nak tulis panjang-panjang. Ini dia 10 Pengomen Tegar untuk Bulan Mac. Tahniah semua :)

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR MAC


"KHAS BUAT U OLLS!!"


 





Ardilla Noorezan - http://dyllarezan.blogspot.com/




Terima kasih semua, last minute create sijil ni sebab before ni sibuk sangat. Hope U Olls suka :)

p/s : Atas permintaan Sijil Pink Cik Mimie bagi...hehehe :)

20 comments:

  1. dah dapat byk da sijil penghargaan dr cik mimie
    tapi satu pon xde entry
    nnti buat ye..

    ReplyDelete
  2. wow....so, sweet..pinky2..i likeee it very much..thanx cik mimie cayang..kak wana tak penah lupa nak singgah sini jenguk ucu..^_^

    ReplyDelete
  3. Comelnyer sijil nak jugakk..this month i will try

    ReplyDelete
  4. haha, jom nak rebut yang bulan ni punya ^_^

    ReplyDelete
  5. yahoooooooooooooooooooooooooooo !! haaa panjang kau.. sijil pink yahuuuu.. *loncat loncat* hahaha.. sengih2 iols disini you.. mekaceh Cik Mimie kerana menyediakan sijil award berwarna pink ini lalalala..

    ReplyDelete
  6. eeeh SYM macam naik cartalah.. suka suka hahaha..

    ReplyDelete
  7. Alahai comelnyer sijil nie... Thanks yer Cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  8. Yeayyyyy ada nama saya lah! Hihi thanks Cik Mimie :D

    ReplyDelete
  9. Ada jugak nama akak ni. Ingatkan bulan lepas dah tak masuk senarai.
    Terima kasih cik mimie

    ReplyDelete
  10. nak sijil jugak!!
    nak komen bebanyak bulan ni. haha

    ReplyDelete
  11. wah, ada gak la untuk shad. thank you so much.. pink tuu.. :D

    ReplyDelete
  12. terima kasih CM....cantik sijil tu

    ReplyDelete
  13. bln ni tak boleh kerap BW dh huhuh

    ReplyDelete
  14. wahhh comelnyaaa sijil2 ni..
    tahniah buat mereka :)

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada mereka.. dapat sijil penghargaan lagi..

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada yang bertuah tu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda