-->

CARI APE TU?

Thursday, November 13, 2014

1st GiveAway By Anamizu

Salam 1 Malaysia ^_^
 
http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

SYARAT-SYARAT:
1.Follow blog aku ni (ana-mizu.blogspot.com)
2.Copy paste banner GA dan backlink kat entry ni.
3.Tempek je link entry engkorang kat ruangan komen entry ni SAHAJA.
4.Wajib follow semua para penaja GiveAway ni.
5.Done. Senang je kan?
6.GiveAway ni tamat pada 12 pm 28 November 2014

18 comments:

  1. salam cik mimie.. TQ sudi join GA kite.hehe.. inshaAllah ada penambahan hadiah.. nti kite inform :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ana :) Sama2, ok nanti Cik Mimie checking ye:)

      Delete
  2. goodluck cik mimie. nadyya pon join ;)

    ReplyDelete
  3. macam biasa, semoga berjaya. ^_^

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. cik belbel start bw segmen ana mizu :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/assalamualaikum-klik-banner-dan-join.html

    ReplyDelete
  6. segmen yg sma :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  7. hyi..Khaty BW sambil mengeratkan ukhuwah..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. psstt~ nti boleh bg taw kat komen / cbox cik mimie nak topup celcom/maxis/digi ye hehehe

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama..dan follow (^_^)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda