-->

CARI APE TU?

Wednesday, November 19, 2014

Wordless Wednesday #28 : Saya Rindu Awak!

Salam 1 Malaysia ^_^
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/601360_517974108240749_621793293_n.jpg

http://pbs.twimg.com/media/BC_oee5CQAAVpo9.jpg:large

http://pbs.twimg.com/media/BQPBY7MCMAEIYwM.jpg:large

 Wordless Wednesday

Credit : Google image :)

p/S : 2 hari je lagi kerja..pastu cuti..Yeeayhh!! :)

27 comments:

  1. tak tahu nak tulis apa la tu kan.. hihi.. salam perkenalan.. saya baru singgah sini..

    AKU DAN KAMU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, hari ni kan Wordless Wednesday so biarlah gambar berkata2..hehehe

      Delete
  2. TQ atas perkongsian...
    suka ayat yg first tu...

    ReplyDelete
  3. rindu cik abang ek? kita pun rindu cik abang kita xD

    ReplyDelete
  4. awatnyeeeee cute sangat ni. rindu rinduan eeeeyh Cik Mimie :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ler, hahahah...lama x jumpa rindu pulak rasa...hahaha

      Delete
  5. best2..suka 3 quote tu..dalam makna ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kak Wana :) Cik Mimie pun suka :)

      Delete
  6. alahai, kenapa manis sangat ni?hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manis ka? hehehe...kekadang je Cik Fafa oii :)

      Delete
  7. kalau ada BF baru best rindu rindua nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab ada la ni dok rindu rindu...hehehehe :)

      Delete
  8. hahaha, no 2 paling x boleh belah >.<

    saya klik2 nuff2 sekali ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak baling banyak2 kalau boleh...hahaha..

      Thank you Amy :)

      Delete
  9. ma fi qalbi ghairullah.. inshaAllah akan ingat kalimah ini..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Memang rare sgt2! kalau boleh nak baling banyak2..hahaha

      Delete
  11. So sweet..suka nombor 2 tu.
    Biar sama-sama sakit, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama? hehehe..biar die rasa apa kita rasa ..hehee :)

      Delete
  12. Ma Fi Qalbi Ghairullah ^^

    suka gamba last tuu :)

    ReplyDelete
  13. Kn cik mimie... sakit bile rinduekn seseorg tu.. tp bile dpn mate saje nk mnyakitkn ati lg.. haha

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan cik mimie... singgah masa untuk mengebom jap berhenti xberapa sihat lagi

    ReplyDelete
  15. Ini kalau akak buat kat En.Hubby mau pengsan dia.. hehehe...
    Comel jer katun tuh..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda