-->

CARI APE TU?

Tuesday, November 18, 2014

Entri Tanpa Kata : Biar Gambar Berkata-kata

Salam 1 Malaysia ^_^

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/d2/13/quotes-d2131dc54ef16ac8a350158d4ef16681_h.jpg

http://data3.whicdn.com/images/52329210/thumb.jpg

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lgusn8PMOa1qby6rio1_500.png

Credit : Google Image

P/s : Sejuk kaku duduk dalam Office ni, sampai Otak pun beku takde idea nak tulis apa..=_="

29 comments:

  1. Replies
    1. Selalu berlaku kat Cik Mimie..hahaha.. jwpn ringkas..entah, tahu lah...

      Delete
  2. yang i dont know tu memang betul. hehe

    p/s: sejuk beku sampai ke otak yerrr.=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu ke kadang2 Cik Fafa oi? :)

      hahahaha..xleh tahan sejuknye...

      Delete
  3. ehem ehem. Ade something ke niii

    ReplyDelete
  4. yes. setuju, ^^
    kite pon arini xde idea nak update entry pe. wuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kan? idea lau xde memang xleh watpe la..sunyi la blog nmpk gayanya.. :)

      Delete
    2. kan?kan? senyap sebentar. kekeke

      Delete
  5. quote yang 1st tu kadang-kadang kena dengan kak wana ^_^

    ReplyDelete
  6. Akak kalau takdak mood, sapa-sapa tanya pun tak dapat jawapannya. Kecuali bos la, kena jugak jawab. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bos tanye tak jawab...adala makan dia nanti..hahaha..

      Delete
  7. Kena bawa sweater lah gitu Cik Mimie. Quites yg menarik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula..dari sehari ke sehari mesti lupa nak bawa sweater..dah sampai baru teringat =_="

      Delete
  8. Replies
    1. kenapa Kak JM suka? cer citer..cer citer..hehehe

      Delete
  9. saya setuju no 2 tu. tapi kadang2 hati selalu x merelakan bila yang disayangi berllau pergi. hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak terima knyataan an Amy ? tapi bila pk2 balik, msti ada sebabnye..kte perlu sabar n redha :)

      Delete
  10. Yg nombor dua tu kena dgn diri ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ye tau cter Kak Gee..hope a new changes wll be happiness to you Kak Gee :)

      Delete
  11. Bile xde mood mmg jwb cmtu.. xtau and xde pape laaah.. hahahah

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda