-->

CARI APE TU?

Monday, November 24, 2014

Membeli-belah Di Zalora

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai U oll, ingat tak entry Teaser - Shopping Di Zalora Lagi yang Cik Mimie post hari itu? So, barangnya telah selamat Cik Mimie terima. Sebenarnya hari Jumaat lagi dah terima disebabkan Cik Mimie bercuti, so hari ini baru sempat update tentang ZALORA ni. Ini adalah kali kedua Cik Mimie membeli-belah di zalora. Servis bagus dan barang pun terbaik! Kalau nak tahu Cik Mimie dapat invitation untuk Collabarate dengan Zalora dan sebagai penghargaan Cik Mimie dapat Voucher RM100 untuk berbelanja di Zalora. Ha, sapa ingat entry ni Tips Memilih Pakaian Wanita yang Rendah kalau nak tahu inilah entry Collabatration Cik Mimie dengan Zalora. Sekarang jom usha apa yang Cik Mimie beli disana dengan Voucher RM100 :)
5 Item yang Cik Mimie beli dengan menggunakan Voucher RM100
First Item : Shiny Plain Wide Shawl (Cik Mimie punya)
Second Item : Canvas Strap Watch (Incik Kesayangan punya)
Third Item : Alya Raisaa Diamond Print Shirt (Ha, yang ini Cik Mimie punya baju)
Fourth Item : Printed Tunic Shirt (Ini kepunyaan Kakak Cik Mimie)
 Actually, ada satu lagi baju yang warna hijau tu. Disebabkan itu milik kakak Cik Mimie so dia dah rembat dulu baju tu simpan dalam bilik dia. *Ceh, tak sempat nak review tau..hahaha

Total semua barang RM102.00 opps! terlbih RM2.00, biasalah orang perempuan ni kalau dah shopping kekadang terlebih bajet..hahaha..So, Cik Mimie topup RM2.00 je lagi..hehehe :)
Ha, amacam best tak barang-barang yang Cik Mimie beli tu? dengan voucher RM100 Cik Mimie dapat beli 5 item. Voucher tu hanya available untuk Sale item sahaja. Memang berbaloi la kan dapat beli sale item barang semua ada off  70% - 80% tau! Untung tak? hehehe..

So, bagi sesiapa yang belum terjah Zalora ni, Apa kata terjah sekarang Sale masih ada tau :) 

p/s : Nak buat entry pasal Mersing dan Sukan Tadika pula :)

34 comments:

  1. Mcm mne CM buat collaboration tu? CB pn nk jgkkkk
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. CM dapat emel dr Zalora dia invite untuk Collaborate dengan dia la CB..macam mana dia pilih tu CM tak sure juz dpt emel je dr Zalora :)

      Delete
  2. wahh, untunglaa.kenapa boleh dapat rm100?haha. jeles sat. hahah. kalau rm100 boleh pulak beli yang sale item. kalau rm50 tak boleh. sobs2. hehe. puas hati kan dengan servisnya?berbaloi2 dengan barangnya. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayor, kita tak tahu la kenapa dia nak bagi kita RM100. Orang dah Offer kita tak tolak..hehehe..

      itulah pelik juga, masa dapat tu x baca betul2 sebab Cik Fafa ada ckp Voucher tak boleh gna untuk offer item. Siap dah pilih barang yang xde offer..last2 die cakap voucher tak boleh guna...rupa2nya kena pilih sale item...memang bestla :)

      Aah, berbaloi2 shopping dekat Zalora :)

      Delete
    2. mungkin rm50 tu sikit kot, rugi la pihak depa kalau cikfafa beli yang sale item punya. mungkin sebab tu la kot. hehehe ^_^

      Delete
    3. Tak sure atau myb die ikut barang yang kita promote kot Cik fafa..heheh..entah la..hik

      Delete
  3. wahhhh seronoknyaaa.... jimat banyak tu kan kak ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Naalisaa :)

      Lama x nampak..aahh Naalisaa jimat banyak kat situ :)

      Delete
  4. Wow! Banyaknya boleh rembat. Tahniah cik Mimie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nad :) Ade rezeki lebih sikit bulan ni :)

      Delete
  5. wahh :)
    best lagi kalau ada orang belanja hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Kan?
      Dapat free voucher pun dah best dah..hehehe :)

      Delete
  6. untunglaa shopping free. btw camane leh dapat pelawaan daripada zalora tuh? hehehe Jom baca entri terbaru saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung sikit je:) sebab tak payah keluar duit sndiri..Alhamdulillah, rezeki :)

      Dapat emel from Zalora invite untuk collaborate dengan dorang :)

      Delete
  7. Bestnya dpt voucher free..shopping sakan :))

    ReplyDelete
  8. bestnyaaaa. hanya mampu tengok je., T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayor, jgn la cakap macam tu :( T ada rezeki lebih try Shopping kat sni ye Anis :)

      Delete
  9. Wahh .bestnye RM 100 tu. .Sy pnah bli online kat lelong.my . Bnyak benda jgak. .jenuh byar postage je :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEhehe...kat lelong pun Cik Mimie ada shopping jugak..memang terbaik la servis semua ni :)

      Delete
  10. seronok la dapat voucher zalora..best la cik mimie..suka2..:)

    ReplyDelete
  11. rajin btl shoping ek.. kite kene simpan laa.. tunggu keje.. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2, lepas ni nanad dah keje boleh shopping2 ye :)

      Delete
  12. bestnya..dulu Za pernah dapat voucher rm50 ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeker..Rm50 pun ok jgk..boleh shopping2 jugak..hehe

      Delete
  13. mak oi, banyak juga cik Mimie beli barang tu. hehehehe..

    saya pun dapat rm100. tapi x beli pape lg.. nak beli jam je kot. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..beli jangan x beli tau..rugi nanti..hehehe :)

      Delete
  14. byknyer borong..harga di Zalora ni mmg berbaloi kan CM

    ReplyDelete
  15. Dgn 100 leh dpt 5 brg... untungnye cik mimie... haaa pndai berbelnje ye...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda