-->

CARI APE TU?

Monday, November 17, 2014

CPUV PERTAMA NOVEMBER : INTI 2015 Cycle 1 Degree

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi U Olls..Monday Blue..hahaha.. Setelah, berminggu-minggu CPUV tak melekat dekat blog Cik Mimie. Akhirnya, hari ini dapatlah 1..Ingatkan Nuffnang dah merajuk dengan blog Cik Mimie taknak bagi CPUV lagi..hehehe..Alhamdulillah, ada juga rezeki CPUV pertama untuk bulan November ni..Terima kasih Mr.Nuffnang :)


CPUV Campaign On Going
 -Win a 3 Days 2 Night Trip-
-INTI 2015 Cycle 1 Degree-

*Tak nampak pulak Iklan dia menari-nari dekat blog Cik Mimie, myb malu nak timbul agaknya...hehe..Kalau nampak jangan lupa Klik2 ye..terima kasih :)

p/s : Hari ini mood macam kelaut jer, tak tahu lah kenapa =_="

26 comments:

  1. Eh eh sama la dapat jugak, tapi satu je T_T Takpela, alhamdulillah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki jugak tu Nad..hehehe

      Delete
  2. Kite pon dapat jugak nie... sama-sama klik2 jugak yea!!

    ReplyDelete
  3. bestnya..tahniah cik mimie..moga murah rezeki..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah cik Mimie! ^^,

    dah lama x datang sini. sorry!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Amy :)

      Sokey, Cik Mimie paham :)

      Delete
  5. tahniah CM. aku dah tolong klik kan. hehe. sory lama xsinggah.
    ni turn mood ko pulak kelaut ke apa? aku baru nak pulihkan mood ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank HSB..Nanti aku klik kau punya pulak..hahaha..biasalah perempuan kkdg ada masa mood akan kelaut..hehehe..wah,mood kau da pulih mna aci ni..hehehe

      Delete
  6. tahniah cik mimie! nak klik tapi tak keluar pun iklan. nanti cheq mai lain. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Fafa..iklan dia memang malu2 skit..heheh..ok dear thank tau :)

      Delete
  7. nadyya dpt jugek. tahniah cik mimie :)

    ReplyDelete
  8. Haha..mood tu terjun ke berenang? Hihi
    Biasa la ade pasang surut kann..
    Tahniah yer. CB pon dpt jgk..ececeh..ikut budak la nie. Nl jgk nickname..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mood tu lemas tengah2 laut...hahaha..
      Terima kasih CB, hehehe.. HSB memang suka bg nickname dkt org.. :)

      Delete
  9. nuffnang masih setia ngan blog CM ni don worry :-)
    sis JM yg dh cash out pun x dpt apa2 lagi dari nuffnang huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai sangat Nuff nak layan nanti Sis JM dapat la tu dari Nuff :) Sabar tau..hehehe

      Delete
  10. tahniah tahniah.. nanti da cash out open table eh hehehe

    ReplyDelete
  11. Xape la at least ade. Ikott mood cik mimi jugaj kott iklan tuu...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda