-->

CARI APE TU?

Thursday, November 6, 2014

'SIMPLE GIVEAWAY BY BBWANA ADIENIA '

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, Kak Wana anjur GA lah, kena support ni..hehe..jom2 join ramai-ramain memeriahkan lagi GA Kak Wana :) Mana tau dapat kek free..ekekeke *gurau je.. :)

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html
Klik-klik banner untuk join :)
syarat-syarat penyertaan:
  1. Follow blog dapurjirankuberasap.blogspot.com
  2. Follow blog ctfaezatun.blogspot.com ( tidak paksa )
  3. Buat entri yang bertajuk: ' SIMPLE GIVEAWAY BY BBWANA ADIENIA '
  4. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula
  5. Tinggalkan  url link di ruangan komen entri ini sahaja

Due Date: Masih belum ditentukan lagi :)

25 comments:

  1. wah bestnya kak wana bt GA.. nt nak join jgk la..
    goodluck tw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn lupe join tau Nanad :)
      Thank you :)

      Delete
  2. jom join segmen sy
    Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape

    ReplyDelete
  3. kek?macam menarik. goodluck! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah dia bukan kek..hehe..hadiah die len..saja bergurau.. :)

      Delete
    2. hahaha. ye2, tau. kita pun join jugak. ^^

      Delete
    3. Hahaha..Gudluck untuk Cik Fafa :)

      Delete
  4. Goodluck cik Mimie! ;) Nad pun ada join ni hehe

    ReplyDelete
  5. Tq support Ga akak ya.hehe..kalau nak hadiah kek meh datang sini..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..sama2 Kak Wana :) jauhla nk dtg sna..heee :)

      Delete
  6. all the best! saya pun dah join juga. hehehe

    ReplyDelete
  7. Da join jgk. Dr segmen yg sme
    Hihi..yeke dpt kek :P

    ReplyDelete
  8. Singgah sini.... datang dari segmen yang sama

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

    Semoga berjaya.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda