-->

CARI APE TU?

Tuesday, November 25, 2014

"SEGMEN BLOGWALKING by Sakura"

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

Follow Blog Sakura :)
Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
Dah boleh start blogwalking.
Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok?


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.


Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

p/s : Happy Blogwalking :)

31 comments:

  1. Replies
    1. Thank You KB :)

      Cik Mimie dah join dah Ole2 tu ..hehehe

      Delete
  2. selamat bersegmen dan happy blogwalking cik mimie

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Thank you Mama :) Happy blogwalking jugak.. :)

      Delete
  5. selamat bersegmen cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  6. selamat BW...sis JM pun hujung minggu je mesti BW..penat gak huhhu

    ReplyDelete
  7. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #1175 and klik nuffnang :))

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama, jemput singgah balik ye?

    http://insekio.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hai singgah sini D:

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda