-->

CARI APE TU?

Monday, November 24, 2014

CPUV KETIGA NOVEMBER : ALTEL DIGITAL CAMPAIGN

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi U Olls..Hai u olls, Cik Mimie kembali..pergh, sakit-sakit badan dibuatnya T_T. Ada yang rindu Cik Mimie tak? hahaha..So, macam biasa pagi-pagi check Nuffnang dulu. Alhamdulillah, ada CPUV yang melekat lagi. CPUV ketiga untuk bulan ni..Terima kasih En. Nuffnang yang sesangat murah hati :) Saya suka! Saya suka!


CPUV Campaign On Going
 -Win a 3 Days 2 Night Trip-
-INTI 2015 Cycle 1 Degree-
-Clinique Sonic System-
-Altel Digital Campaign-

CPUV Altel digital Campaign, iklan dia tak muncul pun dalam blog Cik Mimie lagi. So,  Cik Mimie tak sure iklan ni mengenai apa. Malu-malu pulak dia nak muncul...huhu.. pape pun kalau u oll nampak Klik-klik la ye :) Thank you semua :)

p/s : Monday Blues~~~

22 comments:

  1. wahh tahniah..NOV sy belum ada CPUV..:'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PB :)
      xpe, nanti Nuff mesti bagi :)

      Delete
  2. wah... tahniah.. masih bnyk yg on going tu.. semoga masyuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..moga2 masyuk..hehe :) Terima kasih :)

      Delete
  3. tahniah cik mimie oii. hehe ^_^
    tak nampak lagi iklannya, nanti dah nampak cikfafa tolong klik yerr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Fafa..:)
      Iklan dia memang malu2 sikit macam tuan dia..hehehe..xpe2, Cik Mimie faham :)

      Delete
  4. Tshnish cik mimie... ayu lme xjenguk nuffnang..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda