-->

CARI APE TU?

Friday, November 14, 2014

Shopping Di Zalora.Com.My - Future Music Asia

Salam 1 Malaysia ^_^

Seperti kita semua maklum, pada 11.11.2014 yang lalu ada beberapa shopping online website yang telah buat promosi besar-besaran yang mana setiap barang yang terpilih jatuh kepada harga RM11 sahaja seperti website Zalora, Nile.Com dan lain2..Of course lah, Cik Mimie tak lepaskan peluang ni.

http://www.bigsale.com.my/images/user/16774/Adv/33044/EverthingatRM11zaloralg-550-550.png
11.11.2014
Ini dia banner untuk Zalora.Com.My, Cik Mimie sempat grab 2 helai t-shirt dan 1 cap untuk Cik Mimie dan juga Incik Kesayangan memandangakan harga bagi setiap 1 barang ni hanya RM11 sahaja. Total semua RM11 x 3 tambah postage RM5 = RM38.00 sahaja. Berbaloi-baloi!!


Tarraaaa, barangnya dah pun sampai :) service yang bagus, barang pun cantik :) Jom, Cik Mimie belanja gambar barang yang Cik Mimie beli tu..:)

2 helai baju & 1 topi
Baju untuk Cik Mimie & Incik Kesayangan




Topi, sama logo dengan baju :)
Ha, sapa yang nak beli topi macam Cik Mimie ni boleh KLIK SINI ada 2 pilihan warna hitam & merah. Harga dia bukan RM11 lagi la tapi RM21 still in offer sebab harga sebenar topi tu ialah RM70.00. Baju tu pulak dak out of stock !

p/s : Nanti Cik Mimie & Incik Kesayangan pakai baju ni, Cik Mimie share ye :) Jangan Jelly2 tau..hekhek..

20 comments:

  1. alahai, sweet gituuuu. hehehe

    macam mana boleh terlepas ni?huaaa. cik mimie bayar semua tu COD ka transfer bank?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..tak sweet pun la :)

      Cik Mimie buat transfer bank je Cik Fafa :)

      Delete
  2. kite tak tahu kata zalora na sale 11hb november ni...kite beli minggu sebelum tuh...rugi2... rase membazir plak... btw, bestnya dapat beli barang2 murah2 dekat zalora...jarang sangat berlaku kan... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie tau pun sebab dpt noti dekat emel..heheh..kalau x memang tak terjah zalora tu..skrg pun ada sale jugak Aisyah tapi harga bukan berbaloi2 mcm ni la...hehe..aah, jarang sgt berlaku..tggu bulan 12 YES (Year End Sales)

      Delete
    2. kite arituh ade voucher rm100, pastu belikan untuk mak kita barang...dapat 2 barang je...kalau beli time 11 hb ni mesti banyak barang dpt beli....hahahahha pasni xleh dah gi beli kat zalora, sebab xde duit dalam bank kite kt msia...hahahah sedih betul hidup kite ni.... :D

      Delete
    3. Wah, voucher RM100..byk jugak tu..memang byk brg boleh dpat kalau bli time sale hari tu..Cik Mimie 3 barang baru RM38..kalau RM100..5 or 6 barang boleh dapat :) xpe, nanti duit ada shopping kat zalora lagi tau :) hehehe

      Delete
  3. Patut ada dgr2 ada brg rm11. Xsempat nak godek2 . Kan dah terlepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alor, hakak kenapa x godek2, lau x boleh shopping2 tau :)

      Delete
  4. Itu laaa..rugi x bukak awal2. Bila bukak nile pun byk stok da abes. Zalora pun sama. Sedihh T^T
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samala Cik Mimie buka nile jugak sume da abis stock..nasib baik kat zalora in stock lagi..tak tggu da terus grab..hehehe..xpe, tggu nekt month mesti ada sale lagi :)

      Delete
  5. alolo sweetnya..

    memang jeles ni! kekeke ;p

    ReplyDelete
  6. bestnya..memang cantik2..harga pun murah sangat..terbaeklah..

    ReplyDelete
  7. yeeeeep CT pun ade jugak gegodek website zalora tengok harga menjunam. rembat bag sebab tengah super sale hihi.. esok kot sampai.

    ReplyDelete
  8. uuuuu... phewiittt~ :P x sabar lak nak tengok pasangan ni berbaju sama. hehehe

    ReplyDelete
  9. asal aku tak tau ada sale camni? haha. menjeles habis dah ni. huhu.

    ReplyDelete
  10. ramai yang berpuas hati dengan servis Zalora.com ni..sis JM je tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  11. Wahhh..ramai dah yang shopping kat zalora ni. Akak nak kena try jugak la.

    ReplyDelete
  12. Hahahah nak jelly2 jugak.. trlepas da promo rm11 tuu.. ishhh iskk mase tu tgh dok bertarung nyawa tok baby...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda