-->

CARI APE TU?

Wednesday, November 26, 2014

"Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!"

Salam 1 Malaysia ^_^

hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

Due Date : 3 Disember 2014

p/s : Gudluck semua & Happy Holiday KB :)

37 comments:

  1. http://shapurplegirl.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-kamamimi.html

    Sy tag :D Gud Luck ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tag..InsyaAllah nati Cik Mimie join ye :)

      Delete
  2. Singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  3. cik belbel bw pagi2 sambil klik apa yang ada :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  5. Goodluck cik Mimie :) Nad pun join jugak ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nad..Gudluck untuk Nad jugak ye :)

      Delete
  6. good luck!! saya pun dah join ^^

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Sama2 KB :) ok nanti Cik Mimie terjah sana :)

      Delete
  8. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  9. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. Hai CM!! ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck! :)
    jemput ke blog sy ye.


    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Gud luck cik mimie.. syok ahh klu dpt ole2 dr phuket

    ReplyDelete
  12. singgah dari GA yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  13. tahniah menang..
    alhamdulillah best nya..

    ReplyDelete
  14. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda