-->

CARI APE TU?

Tuesday, November 4, 2014

Entri Tanpa Kata : Tiada Tajuk

Salam 1 Malaysia ^_^

 http://1.bp.blogspot.com/-x-AEX0QERa8/Uo0c4BvMppI/AAAAAAAAKLs/45E96XsBBsA/s1600/Kata+Mutiara+cinta+acselkita.blogspot.com.jpg

http://ilani88.files.wordpress.com/2012/11/quote020612love.png

http://4.bp.blogspot.com/-PBScpskPkd8/UihFg3skapI/AAAAAAAAB-s/g3W_0C_FDfg/s150-c/maaf+lagi+sibuk.jpg

 p/s : Tak dan nak buat entry banyak2, sibuk dengan kerja banyak tender nak close T_T. Nanti Cik Mimie balas semua jejak U Oll ye T_T

credit : Google Image

17 comments:

  1. Replies
    1. Agak la Nanad..hahaha..keje banyak la lately ni..heee :D

      Delete
  2. setuju! sebab tu adanya perkataan true love. hehe.
    semoga dapat selesaikan kerja dengan baik na cik mimie. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..baik Cik Fafa :) kena kerja rajin2 nak kahwin..wakaka..:p

      Delete
  3. Heheheheh kalu dah bz cmtu la jadi....

    ReplyDelete
  4. hihi buat yang mana penting dulu Cik mimie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik Cikgu Ct..heheh..Terima kasih :)

      Delete
  5. betul. tak ada benda yang sempurna dalam dunia ni melainkan ALLAH.

    kalau cinta tu ikhlas kerana ALLAH, ALLAH akan pastikan cinta yang kita miliki tu sempurna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengan Amy :) Setiap hubungan tu perlu ada keikhlasan barulah indah :)

      Delete
  6. Sempat lg tu gmbr sibuk dlm entry..hihi XD

    ReplyDelete
  7. Selamat menyettlekan tugas2 cik Mimie ^_^

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan semua kerja mimie ^_^

    ReplyDelete
  9. CM..sis sentiasa menantikan kedatangan mu :-)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda