-->

CARI APE TU?

Thursday, November 20, 2014

Teaser - Shopping Di Zalora Lagi

Salam 1 Malaysia ^_^

Ceh, siap ada Teaser lagi kan? hahaha..actually baru dapat emel tadi barang yang Cik Mimie order semalam statusnya telah bertukar kepada SHIPPED. So, tinggal tunggu barang sampai depan rumah je ni.. 


Nanti barang dah sampai Cik Mimie review dekat U olls semua ok? Ada cerita disebalik Shopping di Zalora kali ini :) Cepat betul servis Zalora :)

p/s : Esok ingt nak apply cuti separuh hari lah. Nak pergi Mersing...hmmm =_="

19 comments:

  1. zalora memang cepat kalau kita bayar online...tapi kalau pilih COD 2-3 hari juga la tunggu :)

    jemput join >> http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeker..kita duk jauh so xleh nak COD..hehehe

      InsyaAllah, nanti kita join :)

      Delete
  2. salam singgah sini. takpernah pun shopping dengan zalora. tapi ramai bagi feedback servis ni terbaikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jie :) Nanti try la Shopping dekat sana ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. Tak rajin sgt Kak Wana :) Kekadang je ada rezeki lebih :)

      Delete
  4. Syoknya shopping.
    Tak pernah lagi shopping dengan zalora ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Mama try shopping dekat Zalora ye :) barang cantik harga pun boleh tahan..tgh sale skrg ni :)

      Delete
  5. betul, servis tip top walaupun guna vaucher.hehe. ^_^

    nak pi dating ya esok?hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? hehehehe..

      bukan dating ada kenduri lor..hehehe :)

      Delete
  6. Replies
    1. Nanti Cik Mimie kongsi di entry lain ye :)

      Delete
  7. Replies
    1. Hehehe..memanjakan diri sekali sekala..hahaha

      Delete
  8. shoping sokmo.. nadyya xpna try shoping zalora.. huhu

    ReplyDelete
  9. wah shopping lagi. bestnya dah kije. banyak duit

    ReplyDelete
  10. Teringin jugak nk shopping kt zalora ni.. mcm2 ade kan

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda