-->

CARI APE TU?

Wednesday, November 26, 2014

DIY Fruit Art


Salam 1 Malaysia ^_^

Hai U olls, Cik Mimie just nak kongsi beberapa gambar DIY untuk buah-buahan yang Cik Mimie jumpa masa tengah stalker FACEBOOK memang awesome orang yang buat ni. berseni sungguh tangan dia..hahah kalau Cik Mimie hancur buah-buahan tu semua.









Siapa-siapa yang kreatif tu boleh cuba buat DIY ni..heheh..mana tahu boleh buat untuk hantaran dan jugak makan beradab untuk majlis perkahwinan...weeee...

p/s : Tangan Cik Mimie tak berapa nak berseni..hehehe

30 comments:

  1. memang cantik dan berseni..kak wana tertarik jeli buah oren tu..nak juga try buat kalau rajin..jom cik mimie ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kak Wana? tak terpikir pun boleh buat macam tu..buat rainbow mesti cntik...jom3 :)

      Delete
  2. semua nampak menarik dan tertarik. nice untuk hantaran. ^_^ tapi tak lebam ka buah tu nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..kalau takut lebam rendam dulu buah2 tu dengan air garam..die boleh tahan lama sikit :)

      Delete
  3. ok mmg kreatif.. paling suka tang landak tu..cantik sgt.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif sangat Ayie :) taknak cuba buat ke? hehehe

      Delete
  4. comelllnyaaaa .. sayang nak makan ... >.<

    ReplyDelete
  5. wow. .sngat kreatif. Mmg ske idea epal tu, berselera nk mkan. . tp rsenye klau mnjd sy buat, maunye sy awet than 10thun sygkt. .msti susah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi nak awet sampai 10 tahun...hehe..boleh ke sha? makan je..nanti dah abis buat lagi..hikhik

      Delete
  6. ana pon suka stalk fb A&D tu CM! byk idea2 best depa share kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Ana :) lagi2 design rumah..pergh memang awesome tau :)

      Delete
  7. oren rainbow tu.. terpikat lahh!!! guna agar agar ke mcm mana.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpikat kan? aaah, die guna agar2 :)

      Delete
  8. pergh... kreatif benor diorang ni.. jeles.! sobs..

    eh, ada hedgehog la. comeiiiiiiiiiiiiiiinyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif sangat 2 dah ni Amy..die punya transformasi giler hebat kan?

      comel kan? nak ke ? hehehehe..

      Delete
  9. Replies
    1. Hehehe..nanti request la kak Nur As :)

      Delete
  10. Humangaihhhh! Cantik bebenor. Kalau akak tak sempat DIY dah selamat buah masuk mulut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...ala, Kak Farrah kan kreatif jugak..cuba la buat..hehehehe :)

      Delete
  11. Replies
    1. sayang nak makan lau dah buat cantik2 macam ni..heheh

      Delete
  12. peh kreatif gilaa.. suka yg tembikai tuu dia bt bentuk love.. leh buat utk hantaran tuu cik mimie.. hehe

    ReplyDelete
  13. Org tgn yg halus je bleh bt cmni...
    kreatif
    suke tgk meja2 pngntin ade ukiran buah yg cntek3...
    bkn cik mimie je klu kne kt tngn ayu pon nmpk kesan geget je

    ReplyDelete
  14. Comel dan kreatif orang yang buat ni.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda