-->

CARI APE TU?

Saturday, May 28, 2011

Watermark Baru!!

Salam 1 Malaysia ^_^

hoooyyee2!! *gumbira tak tentu pasal hari ini..
Actually, Cik Mimie taknak bebel banyak-banyak dalam entry ni. Cik Mimie just nak show off watermark Cik Mimie yang baru kat u all semua jer..hehe..

Kalau sebelum ini Cik Mimie gunakan watermark di dalam gambar di bawah.

Tapi sekarang Cik Mimie gunakan watermark di bawah ini pula..weee...


Inilah yang akan Cik Mimie buat kalau takde keje nak buat...huhu

p/S: rasa cam nak renovate jer blog ni..=/

4 comments:

  1. salam..
    comey sgt2 la..
    nnt leh la cik mimie ajar kn..hehe..

    ReplyDelete
  2. aswani_comey: salam jgk..^_^
    hehehe..boleh jer xdehal la..

    ReplyDelete
  3. Mohamadazhan hjDesa: hehe..a'a la..lama jgak x nmpk en.azhan..=)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda