-->

CARI APE TU?

Saturday, May 14, 2011

Queenpink lucky follower

Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, Cik Mimie join contest lagi..
jom la kita ramai2 join LuckyDraw ni.
Kali ini dianjurkan oleh QueenPink.



::Syarat-syarat Penyertaan::
  • LIKE page ini http://www.facebook.com/pages/Lens-Mania/191076564268491
  • Kemudian pergi ke ke link ini dan klik LIKE juga
  • Follow blog QueenPink dan blog QUEENPINK
  • Informkan kat komen FB yang anda dah vote Queenpink
  • Buat entri yang bertajuk "Queenpink lucky follower" dan letakkan banner wajah Queenpink yang di atas ini di entri dan sidebar blog anda berserta dengan link sekali ye
  • Bila dah siap,tinggalkan link anda kat komen entri ini dan sertakan sekali ID FACEBOOK anda
  • Cabutan akan dibuat secara manual dan akan dicabut oleh Queenpink
  • TARIKH TUTUP : 11 JUN 2011 JAM 12 TENGAH MALAM

Pemenang bertuah akn memenangi barangan berupa: Minyak Wangi dan hadiah tambahan untuk 10 follower yang bertuah Mini Mug.


p/s: hope Cik Mimie ada luck..hehe..Chaiyok2 semua!! ^_^

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda