-->

CARI APE TU?

Sunday, May 8, 2011

Diariummi Giveaway

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, sudah lama Cik Mimie tak join giveaway2 ni. Hari ini rasa macam nak join jer..hehe..
Giveaway kali ini dianjurkan oleh Kak Izan Ishak@mama si kembar ni.
Cute kan Affan & Afnan ni?? ^_^

::BANNER GIVEAWAY::
Jom, u all kita join ramai-ramai giveaway Kak Izan Ishak ni. Syarat-syarat untuk menyertainya cukup-cukup mudah. Jom kita usha..

::Syarat-Syarat Penyertaan::
- Hanya terbuka kepada blogger yang beralamat di Malaysia sahaja.
- Follow blog diariummi dan diariummi-contest.
- Buat entry ringkas dengan tajuk Diariummi Giveaway.
- Letakkan banner TWINS ummi ni dalam entry anda dan juga sidebar. Jangan lupa link terus ke entry ini ye.
- Tag 2 rakan untuk join GA ini.
- Tinggalkan link entry, is follower dan email anda dalam bahagian komen entry ini sahaja.

::TAG::

::HADIAH::
5 pemenang yang bertuah bakal diumumkan.
Hadiah mungkin ditambah jika penyertaan menggalakkan dari kawan-kawan semua.

::TARIKH TUTUP::
20 MEI 2011, 11:59 PM

p/s: gudluck tok Cik Mimie dan rakan-rakan yang menyertai GA ini.

2 comments:

  1. wah2 da lama tak di tag
    oleh cik mimie hehe gudluck ek
    cik mimie.. de masa nanti cahaya
    buat ek tq ;)

    ReplyDelete
  2. CahayaCintaIlahi: hehehe..lama gak cik mimie x tag cik cahaya..haha.. tq yunk..u too gudluck tau..^_^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda